• Menu
  • Menu

Ofertă Sofia-Kathmandu, Nepal 366 de euro în Septembrie-Martie 2017

Ofertă Sofia-Kathmandu, o super ofertă de la Qatar Airways! Cea mai bună vreme în Nepal este prin Noiembrie, problema este că atunci merge toată lumea, e aglomerat, prețurile cresc și găsiți greu cazare ok. Așadar am căutat pentru plecare la început de decembrie, din Sofia costă 366 de euro iar până acolo puteți lua fie tren, fie autobuz, nu e departe, puteți să și zburați, nu vă costă mult!

Asta e o promoție simplă, Sofia-Kathmandu.

Eu am făcut simulări pentru Septembrie și Decembrie. Pentru ambele perioade un zbor București-Kathmandu tot cu Qatar Airways are prețul de 631 de euro. Verificat aici.
bucuresti-kathmandu 2 bucuresti-kathmandu 3

În timp ce fix pentru aceleași perioade din Sofia prețul este de 366 de euro. Nu e chiar jumătate, dar nici departe de jumătate iar cu autocarul faci șase ore jumătate și costă cam 35 de euro. Poți să găsești și alte soluții nu foarte scumpe de a merge până în Sofia – tren sau mașină!

Dacă vreți să rezervați mergeți aici și puteți să vă mai jucați voi cu datele! Puteți sta o săptămână, două sau trei, prețul biletelor nu are restricție de timp ca durată din câte am observat eu!

sofia-kathmandu 2

sofia-kathmandu 3

sofia-kathmandu

Dacă ai pe listă Nepal eu cred că e cea mai bună ocazie pentru tine să rezervi biletele astea Sofia-Kathmandu!
Dacă vrei să citești despre Nepal ai un articol la Corina cu informații, dar și cu poze înainte și după cutremur. Ca să te conving, în caz că nu îl aveai pe listă, am selectat câteva poze de pe Shutterstock. Acolo nici eu nu am fost încă, dar ce crezi?!, e pe listă! (dar până la urmă ce NU e la mine pe listă?)

Sofia-Kathmandu 2

sofia-kathmandu 3

sofia-kathmandu 4

sofia-kathmandu 5

Travel & love, love to travel! Have fun!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.