• Menu
  • Menu

Ofertă Asia. Din Milano spre Bangkok sau Manila la prețuri foarte bune

Ofertă Asia! Vine iarna, bine ne pare, avem iar chef de plimbare! Sau dacă vrei să o tai de acasă puțin prin țările calde, uite niște oferte foarte bune. Din Milano cu Etihad, spreBangkok sau Manila. Prețurile încep de la 347 de euro dus întors!

Din București și alte orașe din România spre Milano sigur găsești o soluție rapidă și ieftină. Fie cu Ryanair, sau cu noile oferte de la Wizz!

Hai să nu vă mai țin în suspans și să vă povestesc de ofertă. Normal, mi-a atras atenția oferta aceasta de pe site-ul celor de la Fly4free.

Și mai frumos este că perioada de călătorie este destul de mare, așadar te poți decide asupra perioadei, ai timp să strângi și bani pentru vacanța ta exotică, acum nu trebuie decât să te grăbești și să îți cumperi biletele de avion la un preț foarte bun!

Bangkok

Oferta este valabilă din Octombrie și până în Martie. Timp suficient să ne faceți o vizită prin Asia! 🙂

ofertă-asia-milano-bangkok

M-am gândit să văd pentru decembrie-ianuarie ce opțiuni aveți pentru această ofertă Asia.oferta-asia-decembrie-ianuarie-milano-bangkok

Pentru rezervări și simulări mergeți aici.


Manila

Că atât v-am bătut capul cu Filipine și Palawan (care deja nu mai e chiar cel mai izolat Paradis, din contră a devenit foarte foarte aglomerat, o să povestesc în articolele viitoare despre asta).

413 euro din Milano spre Manila în Decembrie nu e un preț rău! Și nici compania nu e rea deloc! Adică nu zburați cu low cost, să nu uităm asta!

ofertă-asia-decembrie-milano-manila

oferta-asia

Pentru Filipine puteți să vă jucați cu datele și să rezervați aici.


Citește toate articolele din Palawan!


În altă ordine de idei bună dimineța din Filipine! Aici este ora 9:46, eu m-am trezit de la 6:40 iar în România voi fie mergeți acum la somn după club, fie vă treziți foarte devreme pentru a pleca pe undeva!

Travel & love, love to travel!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.