• Menu
  • Menu

Ofertă Ryaniar – bilete de la 2 euro pe segment

Cei de la Ryanair lovesc iar cu o nouă ofertă fulger foarte apetisantă! 100.000 de bilete cu prețuri începând de la 2 euro pe segment.

Nu știu de ce, dar mie de aici din Myanamar nu mi se încarcă site-ul Ryanair. Nici de pe mobil și nici de pe laptop.

Aș vrea să pot să și verific oferta. Am primit de la ei comunicatul de presă și pot vedea puțin în Google cum că există pe bune bilete la 2 euro. „ în noiembrie. 2,00 €. Dus. Bristol United Kingdom. în noiembrie. 2,00 €”

Așadar oferta este valabilă azi pentru zboruri în luna noiembrie 2016 și sunt disponibile 100.000 de bilete la acest preț!

Motivul pentru care îi îndrăgesc eu așa de mult pe cei de la Ryanair este, printre altele, faptul că ei îți dau voie free of charge cu două bagaje de mână. Un bagaj de 10 kg și geanta / laptopul! Așadar, pentru un city break nici nu ai nevoie de mai mult. Doar călătorim noi de 8 luni de zile cu mai puțin de 10 kg, poate oricine să facă asta pentru câteva zile de plimbare!

Dacă vă merge, fuga pe site-ul Ryanair să rezervați și vă rog să îmi spuneți și mie dacă vă merge și pe unde plecați cu 2 euro pe segment!

De asemenea, am văzut că au postat despre asta și cei de la AirlinesTravel, așadar am 2 surse destul de valide. Sper să nu îmi iau țeapă și să nu existe nici o ofertă! Repet, mie site-ul lor nu mi se încarcă, dar aș pune asta pe seama faptului că sunt în țări ciudate!

Travel & love, love to travel!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

10 comments