• Menu
  • Menu

Budapesta Phuket 394 de euro dus-întors

O ofertă interesantă! Mai ales pentru cei care locuiesc în Timișoara, Oradea și bucata aia de țară! Budapesta Phuket 394 de euro!

Așadar zburați din Budapesta în Phuket, Thailanda sub 400 de euro dus-întors! Mă bucură atât de mult prețul și pentru că nu e spre Bankok, dar și pentru că puteți să călătoriți în perioada aprilie-octombrie 2017!

Ce trebuie să mai știți este că mie mi-a plăcut mult Budapesta. Poate ne confundă toată lumea capitala, dar nu e motiv de supărare. Deci merită să vă opriți câteva zile să vizitați și acest oraș. Chiar dacă l-ai mai vizitat. Chiar dacă nu!

Detalii ofertă Budapesta Phuket

Găsiți oferta aici și vă puteți juca cu datele.

M-am uitat pentru septembrie – octombrie în primă fază!

Apoi mi-am amintit că am o prietenă care ar vrea să călătorească într-o destinație exotică prin Iunie.

Ca să fiu sigură am mers cu rezervarea și în site. Prețul se păstrează!

Perioadă ofertă Budapesta Phuket

Prețurile sunt valabile de prin aprilie-mai și până în octombrie! Se zboară cu Emirates (uhmmm yuuuuum) și aveți o escală de cinci ore și ceva în Dubai!

Din experiențele noastre aeroportul internațional din Dubai oferă printre cele mai bune și variate condiții de relaxare. La porți aveți scaune pat și dacă la poarta voastră e ocupat, sigur găsiți libere în altă parte. Aeroportul este mare, aveți o mulțime de magazine, locuri de fumat!

Ce să mai, aeroportul din Dubai este perfect pentru escale! 🙂


Unde poți merge din Phuket?

Una dintre opțiuni este Koh Yao Noi, o insulă de care eu m-am îndrăgostit fără un motiv anume! Am scris despre asta aici.


Cu ce ajungeți până în Budapesta?

Păi fie zburați, fie luați autobuz sau tren. Personal recomand varianta trenului din București. Îmi plac mie excursiile cu trenul și nu le consider nici așa obositoare. În plus, în Budapesta trebuie să mai și găsiți un loc sigur în care să lăsați mașina! Ceea ce sună destul de complicat!


Travel and love, love to travel!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

3 comments