• Menu
  • Menu

Super ofertă pentru India: București – Bologna – New Delhi și return 342 de euro

Super ofertă pentru India, mai puțin de 350 de euro dus-întors.

Iar mi-au picat ochii pe o ofertă bună pe care o împărtășesc. Din Italia (Bologna, Napoli, Veneția) aveți zboruri în perioada octombrie, noiembrie, decembrie, cu 310 euro. Din București spre Bologna am găsit zbor dus-întors cu 32 de euro. Și apuci să stai 2 zile și în Bologna.

Pentru India griji nu trebuie să îți faci prea multe, poți să călătorești și cu bani puțini. Nu e nici musai să rămâi în partea de Nord, poți merge spre Goa la plajă, sau și mai mult spre Sud.

Hai să vedem această super ofertă pentru India.

București Bologna

O luăm în ordine cu zborurile. Am căutat spre Bologna lăsând o zi la dus și două la întors, dar vă puteți personaliza voi traseul cum vreți. Așa cum am căutat eu costă 32 de euro. La acest cost se adaugă și cazarea. M-am gândit că e cel mai bine să aveți ceva timp și pentru explorat la final. Vă puteți juca cu datele pe Momondo.

Super ofertă pentru India

Din Bologna și alte câteva orașe din Italia zburați în India cu 310 euro cu Alitalia. Ceea ce nu e rău deloc. Eu am zburat mereu destul de bine cu ei. Păturică, ochelari de dormit, mâncare bună, entertainment. Și nici duratele de zbor nu sunt așa rele.

Vă puteți juca cu datele pe Kayak. Alte date disponibile – în Decembrie până în Crăciun și după.

Dacă prețurile mici te-au convins, dar ai dubii cu privire la India, o să te ajute mult acest articol.

Toate toate articolele din categoria India le găsești aici.

Dacă ai întrebări, răspund cu drag la ele!

Poate e aglomerat la Taj Mahal, poate nu știu clar dacă aș mai merge, dar sunt bucuroasă și recunoscătoare că am reușit să ajung totuși. India a fost multă vreme un vis al meu, până când am prins o super ofertă  pentru India cu biletele aproape la fel de ieftine a acum și am zis – fie ce-o fi, eu merg.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.