• Menu
  • Menu

Suveniruri românești. De unde cumpărăm? (P)

Te-ai întrebat de unde poți cumpăra suveniruri românești pe care să le duci prietenilor? Oare te-ai întrebat și cum reacționează străinii la dulciuri românești?

O să îți răspundem noi la ambele întrebări. La prima în rândurile de mai jos, la cea de a doua în săptămânile următoare.

De unde cumpărăm suveniruri românești?

Îi urmăresc de ceva vreme pe cei de la Art & Craft. Le-am urmărit atât activitatea, cât și campaniile frumoase pe care le-au tot făcut pentru a promova România. Și cum urmează iar să decolăm, ne-am hotărât să luăm ceva mai mult din România peste hotare. Să fim ambasadori pentru țara noastră și să stârnim interesul față de ea.

Unde găsești magazinele Art & Craft?

Primul magazin Art & Craft a fost deschis în 2003 în incinta aeroportului internațional Henri Coandă. De atunci spațiul destinat magazinului a crescut, dar și numărul de magazine de suveniruri. Acum îi găsești și în:

  • Targu Mures
  • Sibiu
  • Cluj Napoca
  • Craiova.
  • Timisoara
  • Constanta.
  • Iași

Toate magazinele sunt amplasate în aeroporturi, în zona duty free.

Pe cei de la Art&Craft îi găsești online și pe blog, Facebook, Youtube sau Instagram.

Ce produse găsesc în magazinele lor?

Vrei să faci parte din promovarea României? Este destul de simplu. Nu uita să iei cu tine produse tradiționale românești atunci când pleci din țară. Sunt un suvenir bun și inspirat pentru viitoarele tale gazde. Poți comanda produsele și online din shop.

Ai foarte multe variante. De la dulciuri tradiționale până la tricouri, globuri (din mai multe orașe din România) și superbe vase de ceramică, ouă încondeiate, bluze tradiționale românești sau obiecte de lemn. Recent au lansat o serie nouă de produse, iar săptămâna aceasta au până la 40% reducere la toată gama Via Delice.

Eu am dezvoltat o dependență pentru prunele în ciocolată, nucile umplute, agendele lor (aplaud mereu ca un copil când văd o agendă nouă).

Cum reacționează străinii la dulciurile românești?

Ce bine că avem voie să vă povestim despre acest proiect înainte de a începe. Alături de cei de la Art&Craft ne-am gândit să încercăm împreună să ducem vorba mai mult despre România. Prin hosteluri o să lăsăm globuri și alte mici semne ale trecerii noastre pe acolo. Și mai mult, luăm cu noi o parte dintre dulciurile de care suntem îndrăgostiți.

Prunele în ciocolată, cornulețe și alte bunătăți o să fie degustate de către călători din lumea întreagă și localnici din locurile pe unde vom merge. 

Suntem curioși cum reacționează. Oare au și ei dulciuri asemănătoare?

Ce ai vrea să mai întrebăm? O să filmăm și voi o să vedeți reacțiile. Întrebările voastre pot face parte din video.

De ce?

Anul trecut cât am călătorit am avut parte de câteva reacții nu tocmai plăcute. Anul acesta vrem să îi îndulcim pe oameni, poate și reacțiile lor. Ca pasărea din povestea de aici, încercăm să ne facem și noi activ partea.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.