• Menu
  • Menu

Bloggers Lan Party, varianta Piatra Neamț

Toma ne-a contactat să ne invite la #BLP18PN cât noi încă eram în Nicaragua, aveam și toate cardurile, dar oricum începusem să fim pregătiți să revenim acasă. La momentul respectiv cochetam cu ideea de a ne întoarce în România pe 3 mai. Să plecam pe 4 dimineața spre Piatra Neamț? Sigur că da!

Asta și pentru că de data asta, în cele șapte luni de călătorie, am simțit cel mai intens lipsa persoanelor dragi, a prietenilor și cunoștințelor cu care împărțim pasiuni și probleme comune.

Am mai povestit în trecut despre Bloggers Lan Party și Toma pe care îl admirăm nespus pentru că și-a dus pasiunea atât de departe.

#BLP18PN

Anul cu numărul șase și prima ediție în Piatra Neamț. Așa cum au mai scris și alții pe bloguri, cred că ar trebui să se întâmple BLP în mai multe orașe din țară. Sau măcar mai des la Piatra Neamț.

Apropo, uite aici un traseu pentru Neamț. Poate îți facem poftă să descoperi zona.

De stat noi ne-am lăfăit la Central Plaza. O să vezi și în video, Alex a fost super fericit să găsească un pat în care încăpea și pe lățime. Iar priveliștea de la etajul 11 ne-a răsfățat în fiecare dimineață. Nu știu dacă fac asta cu toți oaspeții (puteți întreba), noi însă am urcat și pe acoperiș, de unde am surprins Piatra în toată frumusețea ei.

Pe cei de Central Plaza îi găsești și pe Facebook și Instagram.

Iar vestea grozavă este că Alex a câștigat la una dintre competiții un hoverboard.

Recomandare

Jocurile in realitatea virtuală sunt absolut fenomenale. Am zburat, am sărit de la înălțime, m-a lovit autobuzul și mai ales am tăiat cutii cu săbii, pe rimt de muzică. Le puteți încerca și voi, îi găsiți în incinta clubului Fabrica.

Vlog BLP18PN

Dă-i play, apoi dacă ți-a plăcut share, like, subscribe.

Mulțumim și teaz.ro pentru cadou, chiar m-am apucat să beau ceai, ba l-am convins și pe Alex. Iar mixurile tale sunt foarte aromate, eu nici nu îmi mai pun zahăr în ele. Mă bucur că ne-am cunoscut și că am apucat să schimbăm câteva cuvinte, spor și inspirație, să faci mereu lucrurile care îți plac.

Pentru voi mai adaug că pe site-ul teaz găsiți multe combinații de cadouri potrivite pentru iubitorii de ceai.

Și mai mulțumim Bloggers Lan Party, Toma, voluntarilor. Ne-am distrat! Bine te-am găsit, România!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.