• Menu
  • Menu

Video de două minute prin București

Vă promiteam că ne înscriem la concursul ăla care sună grozav. Mai jos găsești videoul nostru de două minute. Dacă îți place nu uita să îl arăți și altora.

Reminder concurs wow air.

Până azi cei care doresc să aplice pentru jobul de vis trebuie să urce online un video de două minute despre orașul lor. Noi (și toți ceilalți de pe youtube) am încercat să respectăm câteva direcții. Cât de ieftin sau scump e, transport, mâncare, lucruri de făcut. Găsești detalii aici.

Câștigăm?

Habar nu avem. Ce ne-a plăcut însă a fost faptul că nu trebuie să ne voteze nimeni. Pur și simplu vor alege ei un câștigător până pe data de 18 mai. Adică foarte rapid. Iar realizarea acestui video ne-a ajutat destul de mult. Nu l-am făcut neapărat pentru acest concurs, ci ca proces creativ prin care să trecem pentru a ajunge la un rezultat final.

Vrei să ne ajuți?

S-ar putea să urmărească și ei vizualizările, clickurile din videoul/articolul nostru spre site-ul lor, numărul de shares și likeuri. Cu asta ne poți ajuta,

Ce-am învățat?

Că un video de două minute poate să fie mai greu de realizat decât credem. Mai ales când plouă și sunt nori fix când tu aveai idei cu raze de soare.

Că sunt extrem de multe locuri foarte foarte tari în București. Deci plănuim să facem și o variantă mai lungă. Poate uneori nu ne place nouă din cauza aglomerației, dar pentru turiști Bucureștiul este foarte ofertant.

Am mai învățat că uneori ca să îți iasă bine un video trebuie să ai și textul și muzica foarte bine gândite. Noi am gândit și regândit de câteva ori textul, inclusiv ieri am realizat că avem niște bucăți care nu ne plac așa mult. Uite așa, pentru două minute de video, am ajuns să filmăm cinci zile.

Și nu în ultimul rând am învățat să lucrăm mai bine împreună. Ceva la care încă trebuie să mai lucrăm.

Video de două minute prin București

Sperăm să vă placă. Ce nu vă place sperăm să ne spuneți ca să învățăm să facem mai bine.

Travel & love, love to travel!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.