• Menu
  • Menu

Experiențe în Cappadocia – cu ATV-uri printre văi la apus

Dacă ești în căutarea unor experiențe în Cappadocia îți recomandăm turul cu ATV la apus. Noi ne-am distrat. Am încercat să conduc eu pentru ca Alex să poată filma, dar mi-a fost cam greu pentru că eram captain slow. Ne-am mutat așadar fiecare pe ATVurile instructorilor. Concluzia mea a fost că ne-am distrat chiar mai bine.

Pe noi ne-a îndrumat amicul Ahmet (ahmetlocal at hotmail (.) com) spre agenția Home Cappadocia iar ei ne-au ajutat să ne rezervăm și să plătim:

Din seria experiențe în Cappadocia tura următoare vreau să testez și turul cu caii la apus, dar doar cu cei de la Dalton Brothers Horse Ranch, pentru că sunt absolut convinsă că își iubesc animalele cu adevărat.

Vlog de călătorie – cu ATV-uri la apus în Cappadocia

Dă-i un play să vezi ce te așteaptă!

Foto cu ATV la apus în Cappadocia

Am și o grămadă de fotografii minunate. Făcute toate cu Samsung S10 pe care l-am luat în teste pentru această experiență. Ei bine, m-a convins să fac un upgrade curând telefonului din multe motive, dar mai ales datorită fotografiilor.

Spor la călătorit și nu uita: dacă ți-a plăcut să te abonezi pe Youtube, să ne dai like pe Facebook și follow pe instagram și să dai mai departe materialele noastre. Mulțumim!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.