• Menu
  • Menu

Din orice drum ai de câștigat – adună și cumpără pe puncte cu cardul RompetrolGo (P)

Nu este o surpriză pentru nimeni faptul că nouă ne plac foarte mult călătoriile cu mașina. Poți lua cât echipament sau câte haine îți dorești, cadouri pentru prietenii pe care urmează să ți-i faci la drum. Mergi sau te oprești oricând ai poftă și nu îți face nimeni programul. 

Sigur v-am spus și cu alte ocazii, după o zi de condus și admirat peisaje, o seară cu oameni noi în jurul unor pahare de vișinată de la tata este tot ce ne trebuie pentru a spune: ce zi minunată am avut!

Acum câțiva ani de exemplu am plecat într-un roadtrip cu mașina prin Maramureș. Mașina ne-a ținut la căldură și ne-a purtat prin peisajele de vis ale României iarna în timp ce eu am fotografiat aproape minut cu minut escapada noastră de iarnă. 

Iar dacă arunci un ochi la noi pe blog o să găsești o grămadă de alte recomandări de trasee prin România

Și ce e o recomandare de traseu fără niște ponturi despre cum să economisiți si să vă răsfățați? Să vă povestim așadar despre: 

Programul Rompetrol Go 

Pentru fiecare litru de combustibil cumpărat din benzinăriile Rompetrol, sau pentru fiecare leu cheltuit în magazin (excepție făcând câteva produse) primești GoPoints pe care poți să le folosești pentru cumpărături în stații. Acumulezi puncte și apoi te poți răsfăța cu un cappucino delicios, cu o gustare proaspătă sau ce vă face vouă cu ochiul. 

Poți verifica oricând câte puncte ai, folosind aplicația Rompetrol Go și nu este obligatoriu să ai un card fizic, poți avea unul virtual în aplicație. Trebuie să îl prezinți totuși de fiecare dată, în orice format, pentru a acumula punctele.

Ca atunci când descoperi că mai ai niște bani ascunși în portofel, sau când îi găsești în buzunarele hainelor. Orice e extra este foarte bine primit, nu?

Conversia punctelor în bani se face foarte ușor. 10 GoPoints sunt echivalentul unui leu. Pentru un sandvis cu somon ai nevoie de exemplu cam de 120 de puncte, în timp ce pentru un cappuccino delicios ai nevoie de 65 de puncte.

Aplicația Rompetrol Go

Pe scurt o să vă povestesc și despre ce mi-a plăcut mie cel mai mult la aplicația Rompetrol Go. Aud des poveștile oamenilor care spun: “am uitat să prelungesc RCA-ul” sau “nu mai știu când am făcut exact ultima revizie”, “oare mai e valabilă rovinieta”?

Investești puțin timp să notezi în aplicație când ai făcut rovinieta și toate cele, dar de acolo îți amintește ea să faci lucruri. Easy peasy și un feature ce mie mi s-a părut foarte util.

Nu contează ce drumuri ai de făcut, important e că la fiecare drum ai motive de răsfăț. Două macarons vă rog, achit cu GoPoints. 😉 

Spor la călătorit!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

3 comments