• Menu
  • Menu

Vizitează Harghita – Cheile Vârghișului și Statuia Inima lui Iisus

Lista de obiective turistice din județul Harghita este mare iar în cele câteva zile petrecute de noi în zonă am acoperit doar o parte. Fiecare obiectiv turistic a fost însă foarte interesant și ne-a purtat în câte o poveste.

Ziua perferată de aventuri a fost cea în care am avut adrenalină din plin. #visitHarghita #Romanialipalipa

Două obiective turistice de vizitat în Harghita

Vă recomandăm să vizitați Cheile Vârghișului chiar dacă nu vă doriți să faceți și traseu de Via Ferrata. Eu am încercat, dar am coborât după ce am urcat prima jumătate de perete. Deja îmi tremurau picioarele pentru că simțeam cât sunt de sus. Nu aveam prea multă încredere în mine, iar când ghidul mi-a zis că în caz că mă blochez mă coboară ca pe salam, am realizat că ăla e momentul când cobor.

Mi-am și imaginat cum stătea toată lumea după mine să coboare salamul. Am decis că o să mai încerc Via Ferrata, dar altă dată.

Despre Cheile Vârghișului mai găsiți informații și aici, dar și în vlog. Dă play ca să vezi traseul, sfaturi de la noi, informații despre peșteri, floră și faună.

Plimbare cu buggy până la statuia Inima lui Iisus de pe dealul Gordon

Inima lui Iisus, un obiectiv turistic mai puțin cunoscut. Construită în 2011, statuia este cea mai înaltă de acest fel din Europa de Est. Găsiți mai multe detalii aici.

Mersul cu buggy până acolo a fost o activitate faină, care ne-a distrat.

Mai testasem genul acesta de aventură cu buggy în trecut, știam cum e și știam că o să ne placă. A fost foarte foarte fain. Am avut parte de super peisaje, a ieșit soarele la fix, am văzut trei căprioare, pe una dintre ele am apucat să o și filmez. ❤️

Vedeți căprioara și în una dintre fotografiile din acest carusel.

Avem probabil o singură recomandare pentru voi – dacă mergeți în grup nu depăsiți alte mașini prin băltoci. Din punctul meu de vedere e ceva ce ține de bun simț, dar na… poate nu toată lumea știe.

Dacă vă tentează genul acesta de tur, cei de la Transilvania Adventure Park vă ajută cu oferte personalizate în funcție de preferințele voastre. Dă play vlogului ca să vezi experiența noastră.

La statuia Inima lui Iisus puteți ajunge și fără buggy, este un loc foarte frumos și vă recomandăm chiar să faceți drumeție până acolo dacă genul ăsta de aventură nu e pentru voi.

Aici găsești mai multe locuri interesante din România, te așteptăm și în grupul România Lipa Lipa, ne vedem și pe Instagram.

Aici găsești contul de instagram Visit Harghita cu inspirație din plin, aici site-ul.

Spor la călătorit!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 comment