• Menu
  • Menu

Oferte de cazare pentru sezonul 2022

Lume, lume! Veste bună Lipa-Lipa vă aduce! A venit primăvara și odată cu ea și pofta noastră de vacanțe. Și iată că Booking vine cu „oferte pentru escapade” și ne propune reduceri de minim 15% pentru sejururi între 4 Aprilie și 30 Septembrie 2022.

De curiozitate, am căutat oferte de cazare pentru 4 nopți, în perioada 1-5 iunie și am găsit câteva locuri faine, cu niște discount-uri semnificative . Să vă dau câteva exemple.

Antalya

Un apartament spațios, pentru 4 persoane, Mavi Avlu se numește și îl găsiți aici. Pentru 4 nopți de cazare, prețul afișat e de 1666 de lei, redus de la 2353.

Santorini

Kallos Imar Hotel din Santorini are o notă foarte bună, 9.4 și e redus de la 4606 la 3333 de lei, cu mic dejun inclus.

Mykonos

Lithos by Spyros & Flora de pe insula Mykonos. Locul ăsta ar trebui să fie excelent, la ce notă are: 9.8 din 345 de review-uri! Redus de la 7040 la 5091 de lei.

Nisipurile de Aur

Mai aproape de casă, în Bulgaria, am găsit acest hotel, Grifid Encanto Beach Hotel, unde 4 nopti de cazare la all-inclusive costă 3290 de lei pentru 2 persoane, redus de la 4569 de lei.

Constanța

Sunt și câteva proprietăți din România care participă la promoție și au reduceri, de exemplu Maritimo Luxury ApartHotel din Constanța. Pentru 5 persoane costă 3257 de lei, redus de la 4600 de lei.

 

Astea sunt doar câteva exemple de cazări cu reduceri care mi-au sărit în ochi, dar sigur că puteți găsi mult mai multe, în funcție de criteriile voastre. Începeți căutarea aici.

Spor la căutări și vacanță plăcută!

 

* ”Minim 15% reducere la rezervările noi la proprietățile participante, marcate cu simbolul ”Getaway deals” în pagina cu rezultatele căutării și pe paginile de selectare a camerelor. Pentru șederi cu check-in începând din 4/4/2022 și check-out cel târziu pe 30/09/2022. Reducerea se aplică doar prețului camerei (excluzând costurile adiționale sau taxele). Dacă vă modificați rezervarea, este posibil să pierdeți discount-ul și să fiți nevoiți să achitați suma integrală. Discount-ul nu se poate cumula cu alte promoții, în afară de discounturile Genius. Această reducere este oferită de proprietățile participante, în funcție de disponibilitate.”  Zice Booking

 

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.