• Menu
  • Menu

Zboruri ieftine spre Portugalia de Crăciun

Superbă țară Portugalia cu toate locurile ei foarte cunoscute, dar și cu cele mai puțin știute. Luni de zile probabil nu sunt suficiente pentru a explora tot ce este de văzut.

Azi am găsit niște zboruri la prețuri chiar decente, în perioada Crăciunului. Cel mai convenabil zbor presupune o ședere mai lungă de o săptămână, dar pentru cei care vor o vacanță mai lungă e chiar perfect.

Zboruri ieftine spre Portugalia

Zborurile sunt cu Wizz Air. Pe 12 decembrie vă costă 199 de lei zborul dus, 549 de lei retur pe 28 decembrie, dacă vreți să fiți și de Crăciun acolo.

Există și varianta 7 decembrie – 14 decembrie cu 199 de lei dus și 299 de lei retur.

Iar între aceste date există nenumărate opțiuni cu preț bun, depinde în ce perioadă preferați să călătoriți și cât vreți să stați în Portugalia.

Dacă vreți să prindeți si mini vacanța de 30 noiembrie – 1 Decembrie, există zboruri la preț ok, de pe 28 noiembrie și până pe 5 decembrie. Pe 2 decembrie doar zborul de retur este de 1660 de lei.

Dacă vreți să vă luați mai puține zile de concediu și să plecați direct joi, pe 30 prețul zborului este de 650 de lei.

Am făcut simulările direct pe site-ul Wizz Air.

Sună foarte bine, noi știți că deseori preferăm să stăm câte o lună într-o destinație, sper să găsiți o variantă bună pentru voi.

Iar pentru cazare puteți verifica ofertele din Lisabona.


Booking.com

Spor la călătorit și sper că te-am inspirat!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 comment