• Menu
  • Menu

Cursă nouă Blue Air București-Lisabona (Cum ajungem din București în Lisabona)

În ultimele 24 de ore au avut loc foarte multe schimbări pentru această destinație. Nu m-am aruncat să vă anunț imediat, am așteptat să văd reacții și cum vor decurge lucrurile (reacții oricum trebuiau să existe pentru că destinația este chiar destul de îndrăgită de români).

Ei bine, TAP a anunțat ieri închiderea bazelor puțin profitabile. Una dintre ele fiind chiar în București. Zborurile București-Lisabona cu Tap Portugal urmând să fie sistate.

În schimb două mari schimbări au avut loc între timp. IBERIA EXPRESS vin în România . Detalii despre asta la Cezar. Spaniolii promit conexiune directă din Madrid.

Iar cei de la Blue Air au și anunțat cursa directă București-Lisabona. Zborurile vor începe în luna iunie, de trei ori pe săptămână.

Blue Air Bucuresti-Lisabona

Și dacă tot ți-am promis cum poți ajunge în Lisabona (dacă variantele de mai sus nu sunt pe placul tău), îți mai spun că poți căuta combinații București-Milano, Milano-Lisabona cu Ryanair (eu am căutat fix pentru perioada de 1 mai și erau cam 131 de euro) sau Bucuresti-Roma, Roma-Lisabona tot cu Ryanair!
Bucuresti-Lisabona

Sau poți căuta combinații de Wizz și Ryanair.

Așadar, cel puțin patru variante viabile pentru Lisabona! 

Eu îți recomand să faci o vizită în Portugalia. Găsești aici și un ghid de călătorie pentru Lisabona care sper să îți fie de folos!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

3 comments