• Menu
  • Menu

Piscina Urbană. O piscină cu 100.000 de bile albe s-a deschis în București

S-a deschis Piscina Urbană! 

Te-ai uitat deseori cu jind la copii și spațiile lor de joacă pline de bile? Bărci și piscinuțe cu toate bilele în care să se bălăcească, să se joace, să facă tumbe? Eu m-am uitat! Am oftat că pe vremea mea nu erau. Am salivat și m-am gândit chiar să îmi bag picioarele în piscina copiilor.

Și ieri am aflat că se deschide așa ceva în București. Al 3-lea loc din lume unde există o piscină cu bile destinată adulților! Primul loc a fost în Londra, acolo unde o agenție a decis să facă un spați de relaxare altfel. Uite cât de minunat e!

Cea din Londra are 81.000 de bile. Cea de la noi are 100.000!

Ieri, după o zi foarte agitată în care mai mult am alergat decât am apucat să stau sau să fac orice altceva, m-am îndreptat spre strada Traian, nr 42. Și zona îmi e cunoscută și dragă.

Acolo, în spatele unei porți de fier, se găsește o căsuță cu ceaiuri, loc de expoziții, masă de foosball și piscina cu bile!

Am sărit în piscină cum am ajuns și am uitat de toată alergătura de peste zi și tot. Nu m-am gândit decât ce metode noi de a ne juca mai găsim. Era deja vreo 7 și  două prietene mă așteptau la suc de la 6 jumate (anunțasem că voi întârzia) și aș fi vrut să le sun și să le propun să mutăm întâlnirea în piscină.

Am sărit în bile, am jucat ascunsea, ne-am bătut cu ele! Am avut parte și de probe. În toate bilele albe erau ascunse câteva colorate și proba de înot în bile!

#piscinaurbana #awesomeplace #bucharest #enjoybucharest #romania Amaaaaaazing! Don’t forget to play!

A video posted by simonastanescu (@simonastanescu) on

Pe cei de la Piscina Urbană îi găsiți pe Strada Traian, nr 42. (intersecție cu Bulevardul Unirii, foarte aproape de intersecția cu Splaiul Unirii), pe site-ul lor, pe Facebook și Instagram!

Să mă credeți, a fost miiinuuuunaaaaaaat!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4 comments