• Menu
  • Menu

Calatorii ieftine

Site-urile de reduceri sunt pline in marea parte a timpului cu tot felul de oferte de calatorii ieftine. Uneori trebuie sa cititi cu atentie ce se angajeaza sa va ofere si pentru ce platiti.

Noi am intalnit de toate: de la limitarea exagerata a perioadei in care puteai sa calatoresti, taxe suplimentare ( taxele de aeroport) care nu erau incluse in pretul initial sau chiar dati in care voucherul asigura doar cazarea – cu toate ca titlul indica altceva.

Pentru voi am facut noi o selectie de cele mai interesante oferte de azi de calatorii ieftine dar care par si sigure. Vom incerca pe cat posibil sa venim in fiecare zi de luni cu o lista de excursii de pe site-urile de reduceri – selectam nu doar ofertele „ok” ci si ce ni se pare interesant pe moment. Asadar alegerile noastre sunt foarte subiective, uneori chiar poate legate de locurile in care noi am fost sau nu deja :).

1. Incepem cu o oferta pentru Romania – Bucovina. Reducerea include doar pretul de cazare la hotel 🙂 cu transportul se descurca fiecare. Cum Bucovina este una dintre cele mai frumoase zone din Romania si recomandam tuturor sa o viziteze, reducera substantiala pentru cazare merita numarul 1 aici.

Oferta include: 70 de lei, cazare pentru 2 nopti, 2 peroane la pensiunea Dor de Bucovina. Ieftin ca braga!

2. 7 nopti la Nisa – cazare, transport si mic dejun inclus pentru luna Martie 2013. Bine, nu este chiar in sezon dar nu este nici de lepadat. pretul este de 275 de euro de persoana. Intr-o saptamana cu sigurant ai timp sa vizitezi destul de mult Coasta de Azur – una dintre cele mai frumoase atractii turistice din Franta. Suna tentant?

3. Excursie la Venetia. Despre acest oras si cat de mult ne place am tot discutat. Acum exista o oferta interesanta. La 130 de euro va puteti bucura de acest frumos oras. Pentru a merge in perioada carnavalului este necesara achitarea a 40 de Euro in plus.

Oferte mai sus! Din cele mai complexe! Acestea ne-au facut azi cu ochiul cel mai mult, in plus am verificat ca taxele de avion sa fie incluse in pret!

Ce mai asteptati? Spor la calatorii ieftine!

 

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comments