• Menu
  • Menu

Alergand dupa baloane in Cappadocia

Ieri v-am aratat pozele din timpul zborului  apoi inainte de asta, imediat ce am zburat, v-am aratat pozele din timpul zborului facute cu Instagram.

Va povesteam ca dupa zborul nostru, cei de la Sultan Balloons (Carlos si echipa) au avut rabdare cu noi sa pozam baloane.

Asa am ajuns noi sa alergam pe campuri pentru a poza baloane in Cappadocia (sa avem poze simpatice de pus wallpaper).

baloane in Cappadocia cu Sultan balloons 209 zbor cu balonul in Cappadocia cu Sultan balloons 206 baloane in Cappadocia cu Sultan balloons 205 baloane in Cappadocia cu Sultan balloons 203 zbor cu balonul in Cappadocia cu Sultan balloons 196 zbor cu balonul in Cappadocia cu Sultan balloons 198 zbor cu balonul in Cappadocia cu Sultan balloons 199 zbor cu balonul in Cappadocia cu Sultan balloons 202 zbor cu balonul in Cappadocia cu Sultan balloons 194 zbor cu balonul in Cappadocia cu Sultan balloons 193 zbor cu balonul in Cappadocia cu Sultan balloons 192 zbor cu balonul in Cappadocia cu Sultan balloons 190 zbor cu balonul in Cappadocia cu Sultan balloons 210

Intre timp am aflat ca a fost un accident cu un balon in Cappadocia. Ne pare foarte rau si nu consideram ca am avut noroc… Accidentele se pot intampla oricand si oricui dar noua cei de la Sultan Balloons ne-au lasat o impresie foarte placuta de siguranta si confort si nici nu stim ca ei sa fi avut pana acum de accidente.

De luat in calcul este si faptul ca zilnic zboara aproximativ 100 de baloane (usor peste 100 in cele mai aglomerate zile).

Revenind la pozele dragute facute de noi

zbor cu balonul in Cappadocia cu Sultan balloons 223 zbor cu balonul in Cappadocia cu Sultan balloons 210 zbor cu balonul in Cappadocia cu Sultan balloons 213 zbor cu balonul in Cappadocia cu Sultan balloons 214 zbor cu balonul in Cappadocia cu Sultan balloons 215 zbor cu balonul in Cappadocia cu Sultan balloons 217 zbor cu balonul in Cappadocia cu Sultan balloons 218

Grupul din balonul pozat de noi, fericiti cu diplomele de zbor :).

zbor cu balonul in Cappadocia cu Sultan balloons 222Si dupa ce am alergat pe campuri, prin balarii si ne-am tavalit putin prin scaieti… am picat rapusi la datorie.

zbor cu balonul in Cappadocia cu Sultan balloons 220 zbor cu balonul in Cappadocia cu Sultan balloons 221 zbor cu balonul in Cappadocia cu Sultan balloons 219

 

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4 comments