• Menu
  • Menu

#EnjoyHD

Stiti ce fac eu weekendul acesta? Da da, acum, chiar incepand de maine!

Ma indrept cu mare avant si chef de aventura spre Hunedoara, mai exact spre Conacul Archia (unde am fost avertizati ca o sa avem prea mult internet), asadar sa urmariti Facebook si Instagram pentru stiri in direct :).

De unde tot entuziasmul? Probabil de la gasca prezenta – 25 de oameni faini si de la activitatile pe care le vom desfasura!

Sunt foarte bucuroasa ca, dupa ce am urmarit multa vreme activitatea lor in Social Media si nu numai, ajung la Conacul mai sus numit, dar mai ales pentru ca dupa ce am amanat destul de mult ajung si la Castelul Corvinilor. Bonus: lumea este foarte mica si am sansa sa revad vechi cunostinte :).

castelul Corvinilor

Detalii despre expeditie gasiti pe site-ul Eventur.

In rest ne www si sms pe hashtag-ul dedicat: #EnjoyHD .

Afis

#EnjoyHD este cea mai mare expeditie foto in Instagram dedicata judetului Hunedoara. Evenimentul isi propune sa promoveze astfel patrimoniul natural si cultural al judetului. 

#EnjoyHD a fost un eveniment organizat de Eventur și Enjoy Diversity, în parteneriat cuConsiliul Județean HunedoaraConacul ArchiaMichelin Romania și Autonom Rent-a-Car în perioada 13- 15 septembrie 2013.

Povestea continua iar acest articol este scris de pe un superb Samsung Notebook seria 9.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.