• Menu
  • Menu

Targul National de Turism Rural Albac – Ziua 1 – continuare

In articolul precedent am povestit cum a fost la deschiderea oficiala a Targului National de Turism Rural de la Albac.

Dupa pranz am avut parte de multe surprize pregatite de organizatori. Prima surpriza a fost un spectacol folcloric al formatiei 60 Plus. Numele formatiei vine de la varsta celor din ansamblul folcloric care in ciuda anilor au fost veseli si plini de energie.

Ziua 1 23A urmat Concursul gastronomic unde Make a fost in juriu. Participanti au fost 6 pensiuni din Albac si imprejurimi. Acestia ne-au delectat cu bunataturi facute la ceaun dar si aperitive si digestive. Ma bucur enorm ca nu am fost in juriu si doar am degustat din produsele intrate in concurs.
Ziua 1 26Ziua 1 28Ziua 1Ziua 1 19Dupa concurs am preferat sa ma plimb prin Albac si sa descopar aceasta mica localitate. Peisajele sunt superbe, oamenii foarte primitori iar linistea pare ca de aici a plecat.
Ziua 1 8Ziua 1 12Ziua 1 13Seara am avut parte de spectacole atat de muzica populara cat si usoara. Cei care au urcat pe scena au fost mici vedete locale sau din judetul Alba.
Ziua 1 18Prima zi s-a terminat cu un minunat spectacol de artificii si un foc de tabara.
Ziua 1 16Ziua 1 7Ma bucur enorm ca am participal la acest eveniment si asfel am reusit sa descopar o parte a Romaniei pe unde nu am mai umblat. Mi-am incarcat bateriile de energie si acum sunt pregatit de un sfarsit de an de munca si plin de evenimente.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.