• Menu
  • Menu

Aglomeratie de weekend, spre Sibiu in principiu

Uneori, poate mai des decat imi doresc eu, se intampla sa se suprapuna evenimente. Weekendul acestea aveam suprapuse 2 evenimente foarte importante: teambuilding si un bilet la Faust (mii de multumiri fetele pentru organizare). Cum sa fac si cum sa fac astfel incat sa ma teleportez, sa le pot face pe amandoua… intr-un fel sau altul am reusit. Cu multa bunavointa din partea prietenilor, cu ajutor si rabdare din partea colegilor de munca.

Rapid si la obiect de la Brezoi pana la Sibiu am facut autostopul. Singura. Prima data! That was fun 🙂!

spre Sibiu

 

Sibiul m-a primit frumos tare! Ca de obicei… parca si mai frumos. Companie placuta, mancare buna de nici poze nu am apucat sa ii fac, soare tomnatic si culori frumoase – bonus si un strop de optimism!

prin Sibiu Iar poza de mai jos mi se pare atat de minunata incat as vrea sa dorm cu ea sub perna :). Este tot ce poate sa fie mai frumos toamna si aproape toata speranta pe care trebuie sa o pastram :)… tot optimismul!

soare de toamna in Sibiu

 

Nu stiu daca ati experimentat asta: statul sub bolta de struguri. Era asa frumos cand eram mica, strugurii atarnau iar in perioada asta, daca nu erau deja culesi, se rupeau si cadeau singuri. In Sibiu am gasit un loc in care m-am simtit iar copil, cand stateam in curte, sub bolta, la masa de pranz :).

bolta in Sibiu

 

Tot Sibiul mi-a oferit si cele de mai jos:

Photo 12.10.2013, 17 08 35 Photo 12.10.2013, 17 08 05

 

Apoi Faust! Si pentru ca piesa se joaca la Sibiu o sa vorbesc foarte pe scurt despre ea. Am plecat de acolo cu multe intrebari in minte dar si cu foarte multe lucruri rezolvate. A fost un fel de terapie. Demonii ma asteptau dupa colt, dar demonii m-au eliberat :). Nu are sens sa vorbesc despre asta. Nu sunt critic de teatru, nu sunt in masura sa descriu o piesa cu asemenea trairi… iar actorii merita toate notele de 10 pe care pot sa le primeasca.

Ce pot sa va mai spun este ca la final s-a aplaudat continuu vreme de multe minute. Mai exact vreme de 4 sau 5 reveniri pe scena ale actorilor. Eram atat de ratacita in ganduri incat le-am pierdut sirul. Faceti o excursie pana la Sibiu cand se va juca iar Faust, simtiti orasul si frumusetea lui, mergeti la piesa cu ganduri dar fara asteptari… deveniti alti oameni :).

Photo 12.10.2013, 18 44 00

In ziua urmatoare ma astepta pe geam aceasta priveliste.

Photo 13.10.2013, 13 54 40

Iar drumul m-a linistit si mi-a oferit suficiente motive de visare pentru toata saptamana asta! 🙂

Photo 13.10.2013, 16 41 19

Sa fie bine si saptamana buna va doresc!

Povestea continua iar acest articol este scris de pe un superb Samsung Notebook seria 9. Daca nu va e cu suparare puteti arunca si un ochi pe pagina de Facebook Samsung Romania.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.