Romania

Aglomeratie de weekend, spre Sibiu in principiu

Reading Time: 3 minutes

Uneori, poate mai des decat imi doresc eu, se intampla sa se suprapuna evenimente. Weekendul acestea aveam suprapuse 2 evenimente foarte importante: teambuilding si un bilet la Faust (mii de multumiri fetele pentru organizare). Cum sa fac si cum sa fac astfel incat sa ma teleportez, sa le pot face pe amandoua… intr-un fel sau altul am reusit. Cu multa bunavointa din partea prietenilor, cu ajutor si rabdare din partea colegilor de munca.

Rapid si la obiect de la Brezoi pana la Sibiu am facut autostopul. Singura. Prima data! That was fun 🙂!

spre-Sibiu

 

Sibiul m-a primit frumos tare! Ca de obicei… parca si mai frumos. Companie placuta, mancare buna de nici poze nu am apucat sa ii fac, soare tomnatic si culori frumoase – bonus si un strop de optimism!

prin-Sibiu   Iar poza de mai jos mi se pare atat de minunata incat as vrea sa dorm cu ea sub perna :). Este tot ce poate sa fie mai frumos toamna si aproape toata speranta pe care trebuie sa o pastram :)… tot optimismul!

soare-de-toamna-in-Sibiu

 

Nu stiu daca ati experimentat asta: statul sub bolta de struguri. Era asa frumos cand eram mica, strugurii atarnau iar in perioada asta, daca nu erau deja culesi, se rupeau si cadeau singuri. In Sibiu am gasit un loc in care m-am simtit iar copil, cand stateam in curte, sub bolta, la masa de pranz :).

bolta-in-Sibiu-1024x1024

 

Tot Sibiul mi-a oferit si cele de mai jos:

Photo-12.10.2013-17-08-35-1024x1024  Photo-12.10.2013-17-08-05-1024x1024

 

Apoi Faust! Si pentru ca piesa se joaca la Sibiu o sa vorbesc foarte pe scurt despre ea. Am plecat de acolo cu multe intrebari in minte dar si cu foarte multe lucruri rezolvate. A fost un fel de terapie. Demonii ma asteptau dupa colt, dar demonii m-au eliberat :). Nu are sens sa vorbesc despre asta. Nu sunt critic de teatru, nu sunt in masura sa descriu o piesa cu asemenea trairi… iar actorii merita toate notele de 10 pe care pot sa le primeasca.

Ce pot sa va mai spun este ca la final s-a aplaudat continuu vreme de multe minute. Mai exact vreme de 4 sau 5 reveniri pe scena ale actorilor. Eram atat de ratacita in ganduri incat le-am pierdut sirul. Faceti o excursie pana la Sibiu cand se va juca iar Faust, simtiti orasul si frumusetea lui, mergeti la piesa cu ganduri dar fara asteptari… deveniti alti oameni :).

Photo-12.10.2013-18-44-00

In ziua urmatoare ma astepta pe geam aceasta priveliste.

Photo-13.10.2013-13-54-40-1024x1024

Iar drumul m-a linistit si mi-a oferit suficiente motive de visare pentru toata saptamana asta! 🙂

Photo-13.10.2013-16-41-19-1024x1024

Sa fie bine si saptamana buna va doresc!

Povestea continua iar acest articol este scris de pe un superb Samsung Notebook seria 9. Daca nu va e cu suparare puteti arunca si un ochi pe pagina de Facebook Samsung Romania.

Sharing:

About The Author: Simona

I like to challenge what I think I know! I like to travel for the challenge! I travel because it makes sense. I travel because this is life for me!

Your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *