Oferte, Travel Stuff

Cu trenul Dacia spre Viena

Reading Time: 2 minutes

CFR calatori anunta un nou serviciu pentru clientii sai: calatorii din Bucuresti spre Viena la pretul de 39 de euro (la clasa a 2-a). Ruta va fi efectuata zilnic cu trenul Dacia, incepand cu 1 decembrie.

Din comunicatul de presa:

Începând din data de 1 decembrie 2013, CFR Călători introduce un nou serviciu zilnic de transport internaţional, pe ruta Bucureşti – Budapesta – Viena şi retur.

Trenul internaţional DACIA este format din vagoane de dormit, vagon cuşetă, vagoane clasă şi vagon restaurant, oferind pasagerilor standarde înalte de confort şi siguranţă.
 
Preţurile legitimaţiilor internaţionale de călătorie încep de la 39 euro pe sens, pentru o călătorie Bucureşti – Viena, la vagonul de clasa a II-a.
 
Călătorii care circulă cu vagoanele de dormit şi cuşetă beneficiază de mic dejun, inclus în preţul biletului de călătorie.
 
De asemenea, pe parcursul călătoriei, în vagonul restaurant,  toţi pasagerii pot beneficia, contra cost, de servirea micului dejun, prânzului şi cinei.
 
În vagoanele de dormit, grupurile de patru pasageri pot opta pentru deschiderea peretelui despărţitor dintre două cabine, fără a mai fi nevoie să fie utilizat culoarul vagonului. De asemenea, prin oferta DeLuxe, călătorii vor beneficia de un plus de confort, cabinele DeLuxe având grup sanitar propriu şi duş.
 
Trenul internaţional DACIA va sosi în fiecare dimineaţă la Viena Westbahnhof la ora 08.16, plecarea către Bucureşti Nord fiind programată în fiecare seară la ora 19.48.
La Viena am fost deja de foarte multe ori daaar o fuga pentru pietele de Craciun si o cana de vin fiert chiar nu strica :).
Povestea continua iar acest articol este scris de pe un superb Samsung Notebook seria 9. Daca nu va e cu suparare puteti arunca si un ochi pe pagina de Facebook Samsung Romania.

Sharing:

About The Author: Simona

I like to challenge what I think I know! I like to travel for the challenge! I travel because it makes sense. I travel because this is life for me!

13 Comments

 1. Extraordinar! Nu pot să cred că se mai uită (şi alt)cineva pe situl CFR Călători şi prezintă ofertele bune de acolo! 🙂 Am fost cu trenul de două ori la Viena, o dată cu trenul Dacia, la vagonul de dormit austriac, în cabină de 3 paturi, am fost singurul pasager, aşa că m-am lăfăit! 🙂 A doua oara, anul acesta în ianuarie, am oprit întâi în Budapesta pentru un tur al oraşului şi pe seară am luat trenul spre Viena, însă un tren operat de OEBB. Recomand tuturor să mergă cu trenul spre Budapesta şi Viena, călătoria în sine este un prilej de a petrece un timp de calitate cu cel de lângă tine sau chiar cu tine însuţi 😀

  1. Spuneţi-mi şi mie vă rog cam care erau preţurile la vagonul restaurant la trenul spre Viena. Mulţumesc.

 2. ”Standarde înalte de confort şi siguranţă”? Ce glumă bună. E un tren murdar și plin (mai mult sau mai puțin – cum ai noroc) de oameni dubioși. Să nu spun de ușa compartimentului legată cu lanț și lacăt la cușetă.

  1. Când ai mers cu trenul acesta, Anca? Şi mai ales, în ce vagon ai călătorit? Vagon clasă, cuşetă, de dormit? Am mers în 2011 la vagonul de dormit şi a fost ok, nu m-am deranjat nimeni. Anul acesta am ajuns tot cu trenul la Viena, dar cu oprire la Budapesta, în ambele trenuri am stat la vagon clasă, a fost ok. Acum mulţi ani erau ceva probleme pe trenul acesta, însă pe teritoriul Ungariei, acum n-am mai auzit ştiri negative

   1. Am fost de mai multe ori cu trenul ăsta. Ultima dată în septembrie la clasa a II-a. Curățenia nu mi se pare opțională în funcție de categoria biletului. Până la urmă vorbim de un tren care face legătura între 3 capitale.

   2. Eu nu ma pot pronunta deoarece nu am mai mers cu CFR de prin anul 2 de facultate. Adica acum vreo 4-5 ani insa as vrea sa incerc. Mi se pare o solutie buna si nu foarte costisitoare.

   3. Chem de ai mers cu acest tren anul acesta in Septembrie atâta timp cat este valabil începând cu 1decembrie?…

Your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *