• Menu
  • Menu

Cu trenul Dacia spre Viena

CFR calatori anunta un nou serviciu pentru clientii sai: calatorii din Bucuresti spre Viena la pretul de 39 de euro (la clasa a 2-a). Ruta va fi efectuata zilnic cu trenul Dacia, incepand cu 1 decembrie.

Din comunicatul de presa:

Începând din data de 1 decembrie 2013, CFR Călători introduce un nou serviciu zilnic de transport internaţional, pe ruta Bucureşti – Budapesta – Viena şi retur.

Trenul internaţional DACIA este format din vagoane de dormit, vagon cuşetă, vagoane clasă şi vagon restaurant, oferind pasagerilor standarde înalte de confort şi siguranţă.
 
Preţurile legitimaţiilor internaţionale de călătorie încep de la 39 euro pe sens, pentru o călătorie Bucureşti – Viena, la vagonul de clasa a II-a.
 
Călătorii care circulă cu vagoanele de dormit şi cuşetă beneficiază de mic dejun, inclus în preţul biletului de călătorie.
 
De asemenea, pe parcursul călătoriei, în vagonul restaurant,  toţi pasagerii pot beneficia, contra cost, de servirea micului dejun, prânzului şi cinei.
 
În vagoanele de dormit, grupurile de patru pasageri pot opta pentru deschiderea peretelui despărţitor dintre două cabine, fără a mai fi nevoie să fie utilizat culoarul vagonului. De asemenea, prin oferta DeLuxe, călătorii vor beneficia de un plus de confort, cabinele DeLuxe având grup sanitar propriu şi duş.
 
Trenul internaţional DACIA va sosi în fiecare dimineaţă la Viena Westbahnhof la ora 08.16, plecarea către Bucureşti Nord fiind programată în fiecare seară la ora 19.48.
La Viena am fost deja de foarte multe ori daaar o fuga pentru pietele de Craciun si o cana de vin fiert chiar nu strica :).
Povestea continua iar acest articol este scris de pe un superb Samsung Notebook seria 9. Daca nu va e cu suparare puteti arunca si un ochi pe pagina de Facebook Samsung Romania.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

14 comments