Romania

Am fost #priNeamt si promit ca mai merg :)

Reading Time: 3 minutes

Weekendul trecut am plecat cu mare avant #priNeamt cu o gasca de aproximativ 40 de bloggeri. Ce poate sa iasa din asta? Motiv de hlizeala, agitatie, lucruri serioase facute sa para o joaca :).

Am plecat cu Autoboca si am condus EU, singura singurica tot drumul dus si intors din Bucuresti pana la Piatra Neamt. La dus chiar, alaturi de gasca soferului Cezar, am mers prin Miercurea Ciuc (adica semnificativ mai mult fata de drumul drept Bucuresti – Piatra Neamt).

autoboca

La sosirea in Piatra ne astepta Hotel Central cu surprize si o camera draguta tare!

Hotel-Central-Piatra-neamt

Iar pe seara am petrecut la Karaoke in The Library Bar. Iata dovada ca drumul nu m-a obosit asa tare si ca, dupa masa si 3 pahare de vin inca rezistam bine :). Luati in considerare si faptul ca dormisem maxim 4 ore in noaptea de dinainte :).

The-library-bar

In ziua urmatoare am aflat ca suntem #hangitele si ca urmeaza sa trecem prin ceva probe de foc! Sa postam lucruri pe Facebook, in principiu poze, cu noi! Pai noh, la asta ne-am cam pricepe ai spune… doar ca nu prea 😛 (glume de autobaza, ignorati).

Am vazut mesteri populari si am descoperit ca nu, traditiile inca nu se pierd la noi! Mai apoi Cetatea Neamtului ne astepta mandra si semeata!

razboi-de-tesut

mestesugari-populari

cetatea-neamtului  cetatea-neamtului-2

Au urmat Casa Memoriala a lui Ion Creanga si Muzeul Ion Creanga iar mai apoi ne-am ospatat regeste la Hanul Ancutei. Da da, chiar ala despre care a scris si Sadoveanu!

Seara s-a lasat cu dansuiala si destrabalare (NOT) pt ca eram cam obositi si ne cam intrase frigul in oase parca nu am parut asa super hiper activi. A fost dragut totusi sa purtam conversatii linistite despre viitor si fericire si planuri de revelion :).

Siii pentru cei dintre voi care nu stiau in Piatra Neamt exista o telegondola de unde orasul se vede frumos ba chiar exista si partie pentru cei care sunt pasionati de sporturi de iarna! 🙂

telegondola-piatra-neamt

Dupa cum vedeti in poza de mai sus ceata deja incepusese sa se cam aseze peste imprejurimi asa ca drumul de intoarcere nu a fost cel mai lejer.

Eu am avut noroc si m-am tinut bine dupa baietii care au mers in ritm alert. Moment de mandrie iar: am condus eu singura singurica si tot drumul de intoarcere pana la Bucuresti, noaptea si pe o ceata sa o tai cu cutitul ;).

Va pup tare si daca mergeti prin Neamt dati de veste! Simt ca mai am multe lucruri de vazut!

fotografii-prineamt-75-1024x681

#priNeamt – editia a II-a – a fost un eveniment organizat de Eventur, în parteneriat cu Primăria Piatra Neamț,Consiliul Județean NeamțCosmotePetromAutoBoca | Rent-a-carRexonaCentral Plaza HotelPerla Invest și cu sprijinul Hanul AncuțeiTequila Bowling ClubXdatasoft și Maia Outdoor.

 

Sharing:

About The Author: Simona

I like to challenge what I think I know! I like to travel for the challenge! I travel because it makes sense. I travel because this is life for me!

2 Comments

Your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *