• Menu
  • Menu

Prietenii Ecoxtrem

Va spuneam zilele trecute pe Facebook despre cat de mult imi place aceasta initiativa si o sa va spun si de ce imi place.

Sunt cateva motive simple si foarte logice!

  • 1. De multe ori e greu sa te urnesti spre munte, mare, etc atunci cand o faci pe cont propriu. Iti tot propui sa te organizezi insa deseori ai sanse sa nu iti iasa. Cineva vine si organizeaza pentru tine lucrurile astea. Nu iti faci prea multe griji cu privire la transport, pe unde sa o iei, ca o sa obosesti pe drum, etc.
  • 2. Intalnirile si iesirile sunt cu regularitate. Adica iti poti propune ca in fiecare luna sa participi la ele.
  • 3. Cunosc o parte din oamenii care fie organizeaza, fie merg si sunt de treaba, cu care gasesti suficiente subiecte de conversatie, sunt de viata si relaxati.
  • 4. Pentru ca ai sansa sa experimentezi lucruri noi, sa ramai cu momente si oameni noi. Cred ca partea asta e cea mai interesanta. Cei care merg in aceste excursii sunt „intr-un anume fel”.

Ultima iesire prietenii Ecoxtrem a fost pe Valea lui Stan iar despre asta a scris Elena tare frumos.

  • 5. Preturile mi se par foarte mici! Cel putin iesirea de pe Valea lui Stan avea un pret derizoriu.

Urmatoarea excursie este in perioada 22-23 februarie, in Poiana Brasov, la schi! Astept celelalte iesiri programate si asa cum fac de obicei, m-am inscris la Newsletter (e mai simplu decat sa imi amintesc din cand in cand sa verific site-ul).

ski

 De ce astept celelalte iesiri? Pentru ca in perioada 17-23 februarie am de gand sa particip la o tabara, si nu orice tabara ci una de schi. Recunosc si faptul ca placa ma atrage mult mai mult. Deci probabil pentru mine o sa fie o tabara de placa! Vedem daca reusesc sa ajung si va povestesc mersul lucrurilor. Cum o sa fie prima data cand incerc este foarte posibil sa vedeti multe poze cu mine cazand :).

Sa iesim din case fericiti si bucurosi si mai ales inconjurati de oameni faini!

Povestea continua iar acest articol este scris de pe un superb Samsung Notebook seria 9. Daca nu va e cu suparare puteti arunca si un ochi pe pagina de Facebook Samsung Romania.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

3 comments