• Menu
  • Menu

Alte cateva informatii utile pentru backpackers

Saptamana trecuta am scris acest articol – de care apropo sunt foarte mandra :). A fost articolul cu cele mai multe vizualizari din luna Ianuarie si m-am bucurat de feedback pozitiv in urma lui. Cred cu tarie tot ce am scris acolo asa cum mai cred cu tarie si ca a merge prin lume nu inseamna a scapa de toate resursele agonisite pana la un anumit moment. Astfel m-am gandit sa revin cu alte cateva informatii utile pentru backpackers.

De ce cred asta? Pentru ca sunt foarte multi oameni / bloggeri care fac asta.

Un exemplu foarte bun: calatoreste prin lume cu un buget de 3 dolari pe zi. Oamenii in principiu sunt deschisi sa iti arate cultura lor, lumea lor. Asa cum s-a intamplat in cazul meu de exemplu cu Ray si Jess – am simtit nevoia sa ii duc la Eforie, la parintii mei, le-am explicat cum se foloseste namolul, am facut gratar si am baut vin de butuc (facut de tata).

Video inspirational despre cum sa calatoresti in buget:

Si de asemenea, daca tot plecati la drum trebuie sa invatati sa si impachetati! 🙂
(p.s. – la capitolul acesta nu stau nici eu excelent dar am timp sa exersez!)

Asadar bani putini si abilitati de a impacheta! P.s. Daca vreti sa fiti la curent cu blogul baiatului din primul videoclip mie mi se pare ca are continut fun. De exemplu aici povesteste despre niste shoturi :).

Povestea continua iar acest articol este scris de pe un superb Samsung Notebook seria 9. Daca nu va e cu suparare puteti arunca si un ochi pe pagina de Facebook Samsung Romania.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.