Romania

Lumina pentru Ursici, Iulian Angheluta

Reading Time: 2 minutes

Iulian pentru mine este unul dintre exemplele: ASA DA! Este un om curajos, un om bun, un om intelept si in acelasi timp un om indraznet. Are foarte multe din calitatile pe care fiecare dintre noi ar trebui sa le aiba! A plecat in Raliul Mongoliei, pentru o cauza nobila, intr-o dacie. El a facut parte din echipa Dacioti pana in Mongolia iar acum se ocupa si de Free Miorita. O echipa foarte puternica, appealing si inspirata de altfel plus ca a facut asta cu ceva timp intaintea noastra. Intr-o zi, stand la birou, s-a hotarat ca vrea sa incerce si alte lucruri, sa incerce sa faca bine intr-un fel sau altul planetei, comunitatii. Dupa ce a facut Lumina la Ursici si la Inelet el s-a hotarat acum sa lucreze putin mai organizat. Astfel, acum este prin tara, pe ploile si inundatiile astea, in incercarea de a face o harta a Romaniei cu locurile neiluminate. Si a plecat pe bicicleta prin tara! Mi se pare ca orice om cu putin creier la cap nu ar crede ca el este intr-o vacanta, prin tara pe bicicleta. Si daca sa spunem prin absurd ca este asa, el face o harta cu satele lipsite de curent, sate in care mai apoi va incerca sa aduca lumina. Tu cand ai facut ultima data ceva util pentru cei din jurul tau? Si oare cand ai facut ceva super greu pentru ajutarea celor din jurul tau?

bicicleta-Iulian

Tare as vrea sa se faca putina liniste in defaimarea proiectelor de genul acestora. Din spatele tastelor, fara sa pui curul la treaba e usor sa critici! E asa de usoara critica pana cand, daca te gandesti intr-un moment de nebunie ca vrei sa faci si tu ceva mai altfel, o sa iti para rau!

Mai bine sprijinim, incurajam si nu taiem aripi inainte sa se formeze bine!

P.s. – am avut ocazia sa il cunosc si personal pe acest om, este cu adevarat iesit din comun, bun si vorbaret, cu sfaturi destul de practice! Felicitari, drum bun Iulian si sa ne anunti daca si cu ce te putem ajuta!

Povestea continua iar acest articol este scris de pe un superb Samsung Notebook seria 9. Daca nu va e cu suparare puteti arunca si un ochi pe pagina de Facebook Samsung Romania.

Sharing:

About The Author: Simona

I like to challenge what I think I know! I like to travel for the challenge! I travel because it makes sense. I travel because this is life for me!

2 Comments

  1. Interesant tare blog-ul tau. Descrii foarte frumos zonele pe unde mergi. Eu sunt o impatimita a vacantelor si sincer asta este urmatoarea mea destinatie. Daca vrei sa calatoresti in Romania, iti va fi de folos: cazare in Bacau . Spor la scris!

Your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *