• Menu
  • Menu

Lumina pentru Ursici, Iulian Angheluta

Iulian pentru mine este unul dintre exemplele: ASA DA! Este un om curajos, un om bun, un om intelept si in acelasi timp un om indraznet. Are foarte multe din calitatile pe care fiecare dintre noi ar trebui sa le aiba! A plecat in Raliul Mongoliei, pentru o cauza nobila, intr-o dacie. El a facut parte din echipa Dacioti pana in Mongolia iar acum se ocupa si de Free Miorita. O echipa foarte puternica, appealing si inspirata de altfel plus ca a facut asta cu ceva timp intaintea noastra. Intr-o zi, stand la birou, s-a hotarat ca vrea sa incerce si alte lucruri, sa incerce sa faca bine intr-un fel sau altul planetei, comunitatii. Dupa ce a facut Lumina la Ursici si la Inelet el s-a hotarat acum sa lucreze putin mai organizat. Astfel, acum este prin tara, pe ploile si inundatiile astea, in incercarea de a face o harta a Romaniei cu locurile neiluminate. Si a plecat pe bicicleta prin tara! Mi se pare ca orice om cu putin creier la cap nu ar crede ca el este intr-o vacanta, prin tara pe bicicleta. Si daca sa spunem prin absurd ca este asa, el face o harta cu satele lipsite de curent, sate in care mai apoi va incerca sa aduca lumina. Tu cand ai facut ultima data ceva util pentru cei din jurul tau? Si oare cand ai facut ceva super greu pentru ajutarea celor din jurul tau?

bicicleta Iulian

Tare as vrea sa se faca putina liniste in defaimarea proiectelor de genul acestora. Din spatele tastelor, fara sa pui curul la treaba e usor sa critici! E asa de usoara critica pana cand, daca te gandesti intr-un moment de nebunie ca vrei sa faci si tu ceva mai altfel, o sa iti para rau!

Mai bine sprijinim, incurajam si nu taiem aripi inainte sa se formeze bine!

P.s. – am avut ocazia sa il cunosc si personal pe acest om, este cu adevarat iesit din comun, bun si vorbaret, cu sfaturi destul de practice! Felicitari, drum bun Iulian si sa ne anunti daca si cu ce te putem ajuta!

Povestea continua iar acest articol este scris de pe un superb Samsung Notebook seria 9. Daca nu va e cu suparare puteti arunca si un ochi pe pagina de Facebook Samsung Romania.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comments