• Menu
  • Menu

Reduceri la bilete de avion de la Air France

Pram pam pam! Pentru cei cu dor de duca, pana pe data de 21 iunie avem 3 destinatii la preturi exceptionale de la Air France.

Cele 3 destinatii sunt Bangkok, Osaka si Havana.

reduceri bilete de avion air france
Daca vi se face dor de duca in perioada 18 august – 11 decembrie reducerile se aplica pentru primele doua destinatii: Bangkok si Osaka sau intre 1 august si 31 decembrie pentru Havana!

Ce as face eu in locul vostru? As lua zborul de Bangkok pentru inceput de Decembrie, apoi as colinda tarile din imprejurimile Thailandei (distantele sunt foarte mici si va puteti deplasa cu autocarele). M-as mai intoarce acasa dupa Revelion din una din tarile astea frumoase si exotice.

Pentru a va ajuta am facut o simulare: plecarea din Bucuresti pe data de 9 Decembrie -> 258 de euro costul avionului din Bucuresti pana in Bangkok. Am presupus ca poate vrei sa va plimbati doar prin Thailanda o luna – aveti ce vedea asta e clar iar pentru data de 7 ianuarie costul biletului de avion pentru a va intoarce este de 399 de euro.

oferte bilete de avion o luna in Thailanda

Nu e rau deloc! Intrati pe site-ul AirFrance ACUM pentru ca e momentul sa faci excursia vietii tale!  😉

Sau daca nu vreti sa fiti in Thailanda fix de revelion, puteti oricum sa mergeti sa vizitati o luna aceasta tara si sa platiti si mai putin pe biletul de avion. De exemplu 500 de euro DUS INTORS! Pleci pe 5 noiembrie si te mai intorci pe 4 Decembrie.

o luna in Thailanda in Noiembrie cu 500 de euro

 

Incearca si tu diverse conbinatii de perioade si tarife, apoi verifica daca iti permiti sa faci aceasta nebunie: sa pleci cel putin o luna pe undeva. Apoi nu iti mai ramane decat SA PLECI! Daca vrei te pot ajuta cu idei de locuri de vizitat, traseu, etc! Trebuie doar sa imi ceri sa te ajut! 🙂

Vreau sa stiu: cati dintre cei care citesc acest blog au „stat plecati” mai mult de 3 saptamani de acasa? Ar fi interesant sa imi povestiti si in ce conditii!

Enjoy si spor la cumparaturi!

 

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.