• Menu
  • Menu

Cinci destinatii din oferta Tarom

V-am anuntat zilele trecute Oferta Tarom si nu v-am informat complet. Ma laudam eu acolo ca plec in gasca la Amsterdam (gasca doar de gagici, probabil prima mea iesire „ca fetele”).

Adevarul este ca am asteptat sa iau si eu salariul ca mai apoi sa va conving cu privire la diversele destinatii de care va puteti bucura sau de care m-as bucura eu.

Fara sa fie intr-o ordine anume iti recomand: Amman, Tel Aviv, Moscova, Beirut, Dubai.


Mergi in Amman – Iordan

Amman

Sursa poza Shutterstock Amman

Paseste in Iordania si daca tot esti acolo merita cu varf si indesat Petra, orasul care apare scris si in manuscrisele de la Marea Moarta.

Putine orase ale lumii antice au reusit sa fascineze si sa inflacareze imaginatia oamenilor de-a lungul timpului asa cum a facut-o Petra, “orasul trandafiriu” din inima Iordaniei. Ca o dovada a celebritatii de care se bucura, la 7 iulie 2007, orasul antic a fost declarat una dintre “cele 7 noi minuni ale lumii”.

Citeste tot articolul de pe descopera.ro.

Petra Iordan

Sursa foto: Shutterstock Petra


 Mergi in Beirut si descopera Libanul

Beirut, orasul ce sta peste asezari vechi de peste 5000 de ani, un oras viu, plin de restaurante si cu o viata de noapte activa.

Beirut


 Dubai

Un loc despre care nici nu cred ca e cazul sa mai povestesc. Am vazut aeroportul si am inteles pe deplin cat de tranzitat este orasul, cat de glam si populat. Cred ca este o experienta fascinanta. Nu sunt neaparat mareee fana a oraselor, metropolelor, cladirilor inalte, dar la un moment dat am pe lista si Dubaiul.

Dubai

Sursa foto: Shutterstock Dubai


 Tel Aviv

Daca tot am fost in Iran mor de curiozitate sa vad cum e si in Israel si cum e de partea cealalta a „baricadei” :). Din punctul meu de vedere adevarul este mereu la mijloc si nimeni nu detine adevarul absolut (just so you know).

Tel Aviv

 

Sursa foto: Shutterstock Tel Aviv 


 Moscova

Sa ajungi din Bucuresti la Moscova cu 100 de euro dus intors mi se pare o mare realizare. Intr-un fel rusii mi se par interesanti, romantici dar in acelasi timp ma sperie.  Ma sperie putin si viza de Moscova cea greu de luat dupa cum am auzit in povesti la prieteni.

As vrea sa ajung in Rusia, sa imi fac prieteni acolo, sa bem niste vodka (eu cat beau ei la micul dejun in loc de lapte), sa ii descopar, sa le aud accentul.

Rusia e pentru mine ca in filme, ca in carti, sper sa fie asa si in realitate.

Moscova

Sursa foto Shutterstock Moscova

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comments