• Menu
  • Menu

Conceptul Blind Holiday în România

Yuuhuuuu! De ceva vreme a intrat și pe piața din România (pe bune) conceptul de Blind Holiday. Pe scurt vă gândiți cam în ce fel de loc ați vrea să mergeți însă locul în sine rămâne surpriză.

Agenția Paralela 45 a decis să facă acest pas curajos iar acum au venit și primele cifre. Dacă în luna iulie am fost destul de circumspectă să scriu despre asta, acum mă bucur foarte mult să aflu că funcționează și mai mult, români de toate felurile sunt și încântați să îl testeze!


Ce înseamnă mai exact un pachet de genul?

Habar nu ai unde vei merge însă atunci când plătești vei avea inclus în preț – biletul de avion, taxele de aeroport, hotelul, transferurile. mesele specificate în ofertă.

Nu numai că nu ai idee unde mergi însa vei afla data plecării cu 48 de ore înainte iar în aeroport destinația!

Poți alege între tururi, oferta premium sau weekenduri prelungite.

Am aflat că până acum 30 de turiși au ales să plece în vacanță fără să știe unde, majoritatea au între 20 și 49 de ani, au plecat însoțiți de prieteni, iubiți sau alături de familie și copii. Să mai spună cineva că persoanele care au copii nu sunt temerare!


 Noutăți cu privire la acest concept

Pentru că oferta se întâlnește cu cererea, de azi puteți achizitiona pachete Blind Holiday în toată lumea!

Am primit cereri de implementare a acestui concept si pe alte tipuri de vacante, asadar venim cu o actualizare a ofertelor si cu o extindere a lor. Incepand din aceasta luna, turistii vor putea alege si circuite Blind Holiday, cat si city break-uri sub umbrela acestui concept. Suntem incantati sa vedem faptul ca romanii sunt deschisi la nou si, foarte important, faptul ca au incredere in Paralela 45 si ceea ce le oferim noi.”, declara Alin Burcea, presedinte Paralela 45.

Blind Holiday Premium va include oferte cu prețuri de 599, 699 sau 799 de euro/persoana.

Oferta Blind Holiday Tours va include circuite cu destinații necunoscute, cu prețuri începând de la 279 de euro de persoana pentru o vacanță de 4 nopti la hotel de 4*. Pentru românii care își doresc o vacanță de 10 zile, oferta Blind Holiday Tours este de 2599 euro/persoana si include 10 nopti cazare cu mic dejun, 3 mese de pranz si o cina la hotel de 3*, insotitor de grup si ghid local, taxele pentru excursii optionale.


Mie mi se pare genial! Nu e nimic ca o plecare spontană și nu e nimic ca o plecare spontană programată! Mie nu îmi place să îmi fac prea multe planuri înainte de a merge undeva, știți că de cele mai multe ori nici nu îmi rezerv cazare etc.

Nu e nimic ca adrenalina și emoția unei plecări în necunoscut și tocmai pentru că îmi plac lucrurile astea eu și când plec programat prefer să las loc necunoscutului să intre în viața mea. Schimb traseul de azi pe mâine, mă las îndrumată de localnici!

Tu ai achiziționa un pachet de genul? Ai vrea să pleci în excursie fără sa ai idee clar unde?

foto header via Shutterstock 

 

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

3 comments