Romania

Vrei la În Transylvania? Îți dăruiesc 2 bilete

Reading Time: 2 minutes

Aș fi vrut să ajung la În Transylvania însă din păcate nu voi putea. Zona este foarte frumoasă și ofertantă din punct de vedere turistic! Printre obiectivele turistice: Cetatea Făgărașului, Mănăstirea Sîmbăta, Transfăgărășanul, Bâlea Lac, o grămadă de trasee turistice, herghelii, păstrăvării si peisaje te așteaptă!

Pe lângă toate asteala festival aveți un line-up bun bun. Waldeck, Subcarpați, ROA și mulți mulți alții!

lineup-in-transylvania


Concurs

Acum că am vorbit puțin despre zonă și despre programul festivalului, hai să vă spun cum puteți câștiga o invitație dublă – îmi spuneți pe unde ați fost până acum prin Transilvania și care sunt locurile care v-au plăcut cel mai mult sau ce ați vrea să mai vedeți și formația preferată din line-up festivalului.

Practic ar trebui să mă convingeți că vreți să ajungeți aici! Cel mai convingator comentariu primește invitația! Anunț câștigătorul sau câștigătoarea pe data de 18. Voi îmi comunicați numele celor două persoane și o să vă regăsiți pe lista de intrare de la festival. Vă dau și date de contact pentru a fi siguri că nu apar probleme.

Merită să mergeți pentru că, așa cum îi spune și numele, chiar este mai mult decât un festival!

harta-in-transylvania


Despre festival pe lung

Între 20 şi 23 august 2015, ducem distracţia la alt nivel. Festivalul IN TRANSYLVANIA, în judeţul Brasov, zona turistică Draguş – Sâmbăta din Ţara Făgăraşului aduce un plus valoare față de prima ediție cu un line-up demn de un festival internațional. IN TRANSYLVANIA, primul festival din România organizat în mijlocul verii pe o pârtie de schi , aduce în 2015 trupe de calibru internațional precum WALDECK (Austria), N.O.H.A. (Germania), Jaya The Cat (Olanda), Lemon Bucket Orkestra (Canada), PAIAKA (Franța), The AIRTIST (Ungaria) dar și din România: Subcarpați, ROA, Pixels, The R.O.C.K. (tribut AC/DC), MASTERPIECE (tribut Metallica). DJ precum BEATJUNKZ, Primărie, Saboar, Godeanu, Paulie, Călin, Paulie, Brody & Dr. Panda, Pavlov, Vygo, Phaze, ȘuPaul și Tasteful Indicency vor antrena zonele de afterparty cu ritmuri electronice.


START CONCURS!

Sharing:

About The Author: Simona

I like to challenge what I think I know! I like to travel for the challenge! I travel because it makes sense. I travel because this is life for me!

7 Comments

 1. Hey, hey, hey! Felicitari Cristina – si Madalina-Stefania!
  Diana imi pare rau. Ca premiu de consolare pot sa iti trimit tot anul urmatori vederi din locurile prin care am fost! Imi lasi adresa la care vrei sa primesti vederi intr-un mesaj pe Facebook si uneori o sa te surprinda (sper eu placut) o vedere in cutia postala!

 2. Buna! Pana in ziua de azi am vizitat satul Racos, cetatea Rasnovului, Sibiu unde am vizitat muzeul Brukenthal si am fost la festivalul ARTmania, Targu Mures la festivalul Peninsula, am vizitat Cluj-Napoca de foarte multe ori la prietena mea cea mai buna si doua editii la Festivalul medieval din Sighisoara. Cel mai mult mi-a placut vizita la Racos; a fost o excursie neasteptata cu prietena mea cea mai buna unde am avut foarte multe peripetii frumoase pe care nu le voi uita niciodata. 🙂 Pe viitor mi-as dori sa vizitez Castelul Corvinilor. Mi-as dori sa ascult foarte mult formatia mea preferata Subcarpati. 😀

 3. Buna! Pana in ziua de azi prin Transilvania am vizitat satul Racos, cetatea Rasnovului, Sibiu unde am vizitat muzeul Brukenthal si am fost la festivalul ARTmania, Targu Mures la festivalul Peninsula, am vizitat Cluj-Napoca de foarte multe ori la prietena mea cea mai buna si doua editii la Festivalul medieval din Sighisoara.
  Cel mai mult mi-a placut vizita la Racos; a fost o excursie neasteptata cu prietena mea cea mai buna unde am avut foarte multe peripetii frumoase pe care nu le voi uita niciodata. 🙂 Pe viitor mi-as dori sa vizitez Castelul Corvinilor. Mi-as dori sa ascult foarte mult formatia mea preferata Subcarpati. 😀

 4. Nu am apucat sa vizitez prea multe, dar m-am plimbat pe strazile din Brasov, Tg Mures (facultate) si Cluj (cu ocazia voluntariatului la Untold), am vazut cetatea Rasnov (as putea spune ca Rasnov e oraselul meu de suflet) si am vazut Sighisoara. Din lista mea cu locuri de vazut cateva se afla precizate in articol: cetatea Fagaras, Transfagarasan si Balea Lac si trasee turistice. Plus tiroliana si hamace si herghelii si weapons!
  Si pentru ca dupa o plimbare merge niste muzica buna, vreau sa-i vad pe cei de la The R.O.C.K. (tribut AC/DC), MASTERPIECE (tribut Metallica) pentru ca rock! :))

 5. Nu prea am vizitat multe, dar m-am plimbat pe strazile din Brasov, Cluj (cu ocazia voluntariatului la Untold), Tg Mures (facultate), am vazut cetatile din Sighisoara si Rasnov (as putea spune ca e oraselul meu preferat). In lista cu locuri de vizitat se afla si cateva locuri mentionate in articol: cetatea Fagaras, Transfagarasan, Balea Lac, cateva trasee de munte si musai de mers la herghelie. Si tiroliana si biciclete si hamace si weapons!
  Dintre trupele ce vor fi la festival vreau sa ii vad pe The R.O.C.K. (tribut AC/DC), MASTERPIECE (tribut Metallica) pentru ca rock :)).

 6. pe unde am fost pana acum? pai n-am fost..si as vrea sa ajung…iti dai seama cate as vedea intr-o tura cu bicicleta… si cum ar prinde bine dupa o muzica buna ca cea de la Lemon Bucket Orkestra???
  uuuuuu vis…dar nu chiar vis ca exista speranta cu cele 2 bilete de la concert 🙂

Your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *