• Menu
  • Menu

Vrei la În Transylvania? Îți dăruiesc 2 bilete

Aș fi vrut să ajung la În Transylvania însă din păcate nu voi putea. Zona este foarte frumoasă și ofertantă din punct de vedere turistic! Printre obiectivele turistice: Cetatea Făgărașului, Mănăstirea Sîmbăta, Transfăgărășanul, Bâlea Lac, o grămadă de trasee turistice, herghelii, păstrăvării si peisaje te așteaptă!

Pe lângă toate asteala festival aveți un line-up bun bun. Waldeck, Subcarpați, ROA și mulți mulți alții!

lineup in transylvania


Concurs

Acum că am vorbit puțin despre zonă și despre programul festivalului, hai să vă spun cum puteți câștiga o invitație dublă – îmi spuneți pe unde ați fost până acum prin Transilvania și care sunt locurile care v-au plăcut cel mai mult sau ce ați vrea să mai vedeți și formația preferată din line-up festivalului.

Practic ar trebui să mă convingeți că vreți să ajungeți aici! Cel mai convingator comentariu primește invitația! Anunț câștigătorul sau câștigătoarea pe data de 18. Voi îmi comunicați numele celor două persoane și o să vă regăsiți pe lista de intrare de la festival. Vă dau și date de contact pentru a fi siguri că nu apar probleme.

Merită să mergeți pentru că, așa cum îi spune și numele, chiar este mai mult decât un festival!

harta in transylvania


Despre festival pe lung

Între 20 şi 23 august 2015, ducem distracţia la alt nivel. Festivalul IN TRANSYLVANIA, în judeţul Brasov, zona turistică Draguş – Sâmbăta din Ţara Făgăraşului aduce un plus valoare față de prima ediție cu un line-up demn de un festival internațional. IN TRANSYLVANIA, primul festival din România organizat în mijlocul verii pe o pârtie de schi , aduce în 2015 trupe de calibru internațional precum WALDECK (Austria), N.O.H.A. (Germania), Jaya The Cat (Olanda), Lemon Bucket Orkestra (Canada), PAIAKA (Franța), The AIRTIST (Ungaria) dar și din România: Subcarpați, ROA, Pixels, The R.O.C.K. (tribut AC/DC), MASTERPIECE (tribut Metallica). DJ precum BEATJUNKZ, Primărie, Saboar, Godeanu, Paulie, Călin, Paulie, Brody & Dr. Panda, Pavlov, Vygo, Phaze, ȘuPaul și Tasteful Indicency vor antrena zonele de afterparty cu ritmuri electronice.


START CONCURS!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

7 comments

https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=G-EYVJ26KTP3