Oferte

Oferta Cebu Pacific – 4

Reading Time: 1 minute

Da-i cu share ca sa afle cat mai multa lume!
Manila – Hong Kong – 17 euro, toate zborurile interne in Filipine 10 euro, Dubai – Manila 94 de euro si multe altele! Oamenii ăștia pur și simplu nu se opresc în ultima perioadă si au scos o noua oferta Cebu Pacific! Cred că vor să mă convingă să nu merg doar în Filipine în februarie ci să fac un tur întreg!

Așadar, ofertă nouă pentru – zboruri interne în Filipine – e momentul să îmi caut drum spre Batanes, super preț spre Hong Kong, Tokyo (OMG) și altele.

Eu biletele le-am luat mai ieftin. 640 de lei 2 persoane, dus – întors Dubai – Manila. Acum prețurile sunt puuuțin mai mari dar MERITĂ! În articolul ăsta ți-am explicat și cum combinăm mai departe zborurile.

Poti rezerva aici.

Screen-shot-2015-09-04-at-3.44.00-PM

Spre deosebire de oferta cu numărul 3 de data asta s-au adunat mai multe destinații.

Cât de frumos e în Filipine vezi aici, aici și un loc în care ajung cam 30 de turiști pe an!

Spor la rezervat bilete! Travel & love, love to travel!

Sharing:

About The Author: Simona

I like to challenge what I think I know! I like to travel for the challenge! I travel because it makes sense. I travel because this is life for me!

2 Comments

    1. Salutare Viorel, trebuie sa ai rabdare si sa stai sa cauti. Am facut o simulare si am postat pe pagina de Facebook – pt noiembrie erau 200 de euro dus-intors biletele. Nu am apucat sa caut mai mult.
      Multa multa rabdare, biletele astea se dau foarte repede! Ca la orice oferta e posibil sa fi fost 5 toate si nu doar noi din Romania incercam sa rezervam. https://www.facebook.com/lipaliparo/posts/891047790962546

      Iti tin pumnii si sper sa gasesti biletele!

Your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *