• Menu
  • Menu

Promoția de toamnă de la Air France și KLM

Zilele astea tot avem oferte la bilete de avion. Chiar nu prea există motive să nu călătorești. Hai să vedem ce ne-au pregătit KLM și Air France în promotia de toamnă. De precizat că reducerile sunt de până la 40%.

Spre Asia zburați la prețuri începând de la 499 de euro, spre Africa de la 599 de euro, America de Sud – 649 de euro, Amsterdam 129 de euro (un deal bun bun, zburați direct si nu low cost deci merită). Dacă ajungeți la Amsterdam să nu uitați să îi vizitați și satele / orașele din apropiere.

Perioada ofertei este 1 – 15 septembrie pentru Europa, America de Sud, Caraibe și Oceanul Indian, în limita locurilor la preț promoțional disponibile. Pentru USA, Canada, Mexic, Africa și India vă puteți lua biletele până pe 22 septembrie iar pentru Asia până pe 29.

Ca o paranteză, cam aceleași prețuri au mai fost deja la ofertele anterioare – un exemplu aici. Diferă puțin destinațiile și prețurile (foarte puțin).

Hai să vedem destinațiile principale și prețurile lor, cu roșu tarifele care mi se par bune bune. Prețurile sunt pentru zboruri dus-intors, cu toate taxele incluse.

DESTINATIA

TARIFUL PROMOTIONAL (euro)

DELHI 534
CAPE TOWN 699
JOHANNESBURG 599
BEIJING 499
SHANGHAI 499
KUALA LUMPUR 539
HONG KONG 529
SINGAPORE 569
PARIS 159
AMSTERDAM 129
SAO PAULO 649
POINTE-A-PITRE 499
SINT-MARTEEN 689
MIAMI 510
NEW YORK 554
BOSTON 554
TORONTO 605
MONTREAL 555
CANCUN 676
PUNTA CANA 699

Perioada de calatorie este pana pe 31 martie 2016 pentru India, Africa si Asia, pana pe 26 iunie 2016 pentru USA, Canada si Mexic si pana pe 30 iunie 2016 pentru America de Sud, Caraibe si Oceanul Indian.


În ultima vreme pe mine mă tot macină ideea de a mai merge puțin prin China. Pentru mine a fost prima destinație din Asia în care am mers, am stat destul de mult pe acolo, am O GRĂMADĂ de lucruri de văzut și sunt și curioasă dacă după toate plimbările mele prin Asia mă mai sochează la fel de mult sau nu.

Până una alta găsești pe pagina de Facebook câteva albume din China aici, mancare aici, armata ostașilor de teracotă din Xi’an aici. Dacă vreți să vedeți cam cât de mare a fost impactul pentru mine și cum mă șoca aproape tot ce descopeream, o mostră în acest articol cu lucruri interesante despre China.


Vă puteți rezerva biletele – în termenii și condițiile de mai sus de pe site-ul Air France sau de pe site-ul KLM.

 

 

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=G-EYVJ26KTP3