• Menu
  • Menu

Aterizare pe aeroportul din Nisa

Am acceptat săptămâna trecută invitația TAROM de a vedea împreună Cannes, Nisa și împrejurimile. După ce în vară vazusem riviera italiană și eram curioasă să o descopăr și pe cea franceză, am fost foarte foarte încântată să accept invitația!

Aveam oarece prejudecăți despre Cannes – oraș pentru bogătași și bugete exorbitante. Nu este așa iar în articolele următoare vă voi ghida pas cu pas prin zonă și printre bugete.

Până la aterizare am fost foarte încântată de priveliștea care se vedea pe geam. Nu multe orașe se fac așa plăcute ochiului din prima.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Dacă vreți să ajungeți în zonă TAROM operează două zboruri pe săptămână, prețurile încep de la 150 de euro pentru un zbor dus – întors cu toate taxele incluse! În prețul biletului intră și bagajul de cală de 23 de kilograme și 10 kilograme bagaj de mână! Detalii despre destinația Nisa de la TAROM aici.


Ce mi s-a părut așa special la aterizare? Planezi o vreme deasupra orașului, încep să vezi malul apei, clădirile și bărcile apoi până să realizezi mai bine, avionul tău se oglindește în apă. Cu toate că pare, nu este un rechin și nici superman, iar după ce planezi o vreme paralel cu apa și ești tot mai aproape de ea, apare direct pista pe care se așează lin aeronava. Cool, huh?

Uite ce frumos se vede în poze!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAIs it a shark?

OLYMPUS DIGITAL CAMERANope! Doar avionul nostru aterizând lin pe pistă și da, pentru mine e cea mai tare și cea mai vizuală aterizare de până acum!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Travel & love, love to travel!

Toate pozele sunt făcute cu un Olympus OM-D M10 pe care îl găsiți la F64!

 

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.