• Menu
  • Menu

Therme București

Am auzit prima dată de acest parc, Therme București, de la Ana și m-am bucurat că se întâmplă lucruri așa interesante, mi-am imaginat fericită o zi de bălăceala într-un loc de genul, apoi am uitat de subiect!

Daaar, azi am aflat că Therme București se deschide pe 14 ianuarie! O să fie cel mai mare centru de welness, relaxare și entertainment din Europa!

La un centru asemănător am fost în Slovacia și e pur și simplu minunat să stai o zi întreagă să te bălăcești, să te relaxezi, să stai în saună sau să te dai pe tobogan! Din fericire si Therme București le va avea pe cele din urmă!

Iar în Italia, în zona Alpilor, am vrut să mergem la un parc oarecum asemănător, dar mult mai mic, în noiembrie. Am mers din Aosta până Pre-Saint-Didier! Nu făcusem rezervare înainte, intrarea era 50 de euro! Când am ajuns acolo am fost anunțați că există multe rezervări făcute și mai erau și oameni care așteptau deja! Până la urmă am plecat să mâncăm (așteptând să fim contactați) iar mai apoi ne-am urcat în autobuz înapoi. Când aproape ajungeam deja acasă ne-au sunat pentru că se eliberaseră locuri.

Therme București în schimb promite o capacitate de 4,000 de persoane și este structurat în trei zone

Elysium – Saune tematice și o piscină panoramică cu seleniu.

Therme Bucuresti - Elysium

The Palm – jacuzzi, piscine, palmieri și aromaterapie.

Therme București The Palm

Galaxy – acolo unde este distracția!

Therme Bucuresti - Galaxy


Program Therme București

Începând cu 14 ianuarie, de luni până joi de la 9:30 la 23:30; vineri, sambata, duminica de la 08:00 la 1:00.


 

Prețuri am văzut la nwradu, el dă mai multe detalii în articol despre apele termale, extragerea apei etc.

Există diverse bilete care-ți pot oferi acces pentru maxim 3,5 ore sau pentru toată ziua, reduceri pentru copii și studenți șamd. De exemplu o zi la The Palm costă 64 de lei, iar 3,5 ore costă 49 de lei. La Galaxy costă 54 sau 39 de lei. Sursă Radu.

Site-ul oficial Therme București, Facebook Therme București!

Aștept cu nerăbdare! Chiar dacă nu este tocmai în București, îmi place prea mult bălăceala să nu testez! Mi-aș face abonament, oare se poate?

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.