• Menu
  • Menu

Modernizarea orașelor din România – Alba Iulia

Am citit recent un articol despre Alba Iulia și ce mai fac ei pe partea de comunicare.  Sunt prezenți pe peste tot în Social Media. Ăsta mi se pare un prim pas important. Mai mult, Alba Iulia a intrat într-un proiect care se numește interactive cities, proiect finanțat de Uniunea Europeană și din care fac parte alte câteva orașe din Europa. Nici nu știam / bănuiam că Alba Iulia se dezvoltă așa frumos.

URBACT enables cities to work together and to share good practices and lessons learned with all professionals involved in urban policy throughout Europe. Alba Iulia is a partner in Interactive Cities, one of the projects of URBACT, which aims at exploring how digital, social media and user generated content can improve today’ s urban management in the European cities. Find out more on www.urbact.eu.

Și de vreo săptămână oricum am început să urmăresc pe instagram tot mai multe orașe și conturi oficiale de țări. Alba Iulia nu are un cont, însă are un hashtag oficial pentru instagram – #visitalbaiulia.

Așadar Alba Iulia are

Sunt curioasă tare locuitorilor cum li se pare că evoluează orașul. Anne? Maka? Voi ce părere aveți de orașul în care locuiți? Din afară pare că se descurcă tooot mai bine!

Articolul întreg îl găsiți aici.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=G-EYVJ26KTP3