• Menu
  • Menu

Ofertă Kuala Lumpur din Budapesta

Adrian, un cititor foarte de treabă al blogului mi-a semnalizat azi faptul că de ceva vreme Turkish are ofertă Kuala Lumpur din Budapesta.

Cam cât de bune sunt prețurile? Eu am căutat pentru perioada 4-29 octombrie 2016 (a fost prima căutare încercată) și am găsit cu 368 de euro! Se găsesc prețuri asemănătoare cam tot anul și în principiu pentru fiecare zi.

La dus aveți o singură escală de până în 2 ore în Istanbul. La întoarcere durează 5 ore escala, tot în Istanbul. (link rezervare).

Dacă profiți de această ofertă Kuala Lumpur-Budapesta și retur, de aici poți zbura oriunde visezi tu în Asia, destul de ieftin. Air Asia sau Cebu și restul companiilor aeriene low cost din zonă îți stau la dispoziție!

ofertă kuala lumpur 2

ofertă kuala lumpur 1

Am mai căutat la fel de random ca prima căutare și prin mai-iunie să văd ce găsesc în ofertă Kuala Lumpur. 28 mai-19 iunie costă tot 368 de euro. Link de rezervare aici.

ofertă Kuala Lumpur

Pentru acest oraș v-am oferti deja un pont cu privire la locul de unde puteți savura un cocktail. Tot Adrian mi-a dat pentru voi și un pont, dar și poze! Dacă vă cazați în complexul rezidențial de unde e acest apartament, aveți acces și la piscina de pe etaj.

Nu uita să verifici și variante de zboruri până în Budapesta pentru perioada în care ai vrea să călătorești!

Și mai am o recomandare, să nu crezi că Malaezia e doar Kuala Lumpur. Au câteva plaje și insule pe care eu personal aștept cu nerăbdare să le explorez și nici prețurile nu sunt așa de speriat!

Rezervări plăcute! Have fun în Asia!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.