• Menu
  • Menu

Din Londra spre Costa Rica – 350 de euro

Ofertă pentru Londra-Costa Rica, 350 de euro. Pentru această ofertă zburați direct din Londra spre Costa Rica! E un deal super bun, mai ales comparat cu prețurile pentru plecările directe din București!

Am căutat zboruri cu plecări și din București pentru perioada selectată, cel mai ieftin bilet București-Costa Rica vă costă 680 de euro, 37 de ore la dus (2 escale), 23 de ore la întoarcere iar una dintre opriri este chiar în New York (așadar vă trebuie și viză)! Varianta București – Londra – Costa Rica nu e așadar deloc rea!

Hai să vedem detalii pentru oferta din Londra spre Costa Rica.

Se zboară de pe Gatwick (asta înseamnă că și zborurile spre Londra sunt ceva mai scumpe, sau o să vă coste transportul).

Din Londra spre Costa Rica zburați direct. 12 ore la dus și 11 la întoarcere! Rezervări aici

Screen shot 2016-02-09 at 4.20.14 PM


De ce să zbori până în Costa Rica?

De-asta!

costa rica 2

costa rica 3

Pozele sunt de pe Shutterstock.


Din și spre Londra eu îți recomand să iei un low cost și să rogi un prieten să te găzduiască! Londra poate să fie foarte scumpă, dar în același timp este fermecătoare. Găsești la fiecare vizită în ea ceva de făcut. O grămadă de atracții turistice, zonele limitrofe sunt superbe, parcurile sunt pline de veverițe! Nu ai cum să te plictisești! E un deal super bun!

 

 

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.