• Menu
  • Menu

Ofertă Cebu Pacific – Dubai – Manila 250 de euro

Param pam pam. Ofertă Cebu Pacific, Dubai-Manila 250 de euro!

Chiar azi am primit încă o întrebare despre ofertele astea ale Cebu Pacific! La noi este deja ora 1 jumătate noaptea, terminasem de scris despre cum au fost zborurile noastre și ne pregăteam să dormim. Ei și dacă tot am primit întrebare, am zis să și verific oare ce mai face Cebu!

Păi, ce să facă! Are iar promoție! Nu e chiar 70 de dolari dus-întors, dar nici 250 de euro dus-întors din Dubai nu sună rău!

Perioada bună de călătorit în Palawan (găsiți poze pe Facebook LipaLipa și o să tot punem și poze, dar și articole) se termină acum, în martie. Dar având în vedere că ne apropiem de martie, ziua nu e așa cald iar seara poate să fie chiar și ușor răcoare, eu tind să spun că nici în martie sau aprilie nu e o perioadă așa de rea pentru călătorii aici.

În plus, acum e plin de turiști în El Nido, găsești destul de greu cazare (dar nu e imposibil) și chiar și localnicii sunt uimiți de valul de turiști!

Hai să vedem și promoția.

Puteți schiziționa biletele (în limita locurilor disponibile) până pe 29 februarie, perioada de călătorie este între 8 martie și 31 mai. 

În preț este inclus doar bagajul de mână de 7 kilograme, dar nici nu îți trebuie mai mult. Despre cum am zburat noi, câte kilograme am avut și cât ne-au verificat sau nu o să citiți mâine dimineață!

Eu am făcut o simulare pentru perioada 8-23 aprilie. Puteți să veniți în Palawan sau puteți alege să bifați mai multe destinații din Filipine! Puteți sta și mai mult sau mai puțin! Voi alegeți! Sunt mai multe date disponibile la acest preț!

promotie Dubai Manila 250 de euro cu cebu pacific

Am făcut o căutare scurtă și pentru București-Dubai, ar fi cam 270 de euro zborurile.

Ca și idee, la un moment dat a fost o promoție pentru Filipine din București, costa zborul dus-întors 350 de euro iar în rest, București-Filipine, un preț bun, este pe la 700 de euro!

Pentru perioada 8-23 aprilie, București-Manila costă 690 de euro cu două escale – Belgrad și Abu Dhabi sau 747 cu o escală, în Istanbul!

Detalii și rezervări aici Dubai-Manila. Dacă tot faceți așa eu vă recomand să îl gândiți ca pe un multi city și să vedeți puțin și Dubaiul.

Enjoy!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.