• Menu
  • Menu

Ofertă Fly Dubai – până la 50% reducere. Goa 253 de euro, Iran 372 si multe alte destinatii

Yuuhuu! Ofertă Fly Dubai, de data aceasta cu prețuri chiar foarte bune și plecări din București!

Promoția începe azi și ține până luni, 14 martie, miezul nopții. Ca la orice altă promoție nu uita că biletele se dau repede și sunt un număr limitat de locuri la preț special!

Pentru noi e iar unul din momentele din zi în care toată lumea e îngrămădită pe internet și nu merge excelent, dar am făcut pentru voi o selecție de câteva destinații anunțate la prețuri foarte bune!

Lista completă o găsești pe site-ul FlyDubai. Aveți prețuri pentru plecări începând cu 10 martie, din iunie sau din noiembrie. Evident, cele mai avantajoase tarife sunt pentru luna noiembrie, dar nu e rău deloc să începi să te gândești la vacanța de iarnă. poate chiar în locuri exotice și călduroase!

Dubai – pentru noiembrie poți merge cu 202 euro!

Amman tot pentru noiembrie – 335 de euro.

Bangladesh – 466 de euro pentru iunie și 354 pentru noiembrie.

Colombo, Sri Lanka – are preț foarte bun pentru noiembrie! Doar 357 de euro sau 629 la clasa business în noiembrie! Nici prețul de 481 de euro pentru luna iunie nu e rău!

În Doha, în noiembrie puteți să ajungeți cu 230 de euro!

Dacă vreți să ajungeți puțin prin Africa, în Uganda mai exact, în noiembrie costă 457 de euro zborul (WOW).

Dacă vreți să vizitați Iranul până se umple de turiști, prețul unui bilet de avion spre Esfahan, Teheran sau Shiraz (acolo unde am văzut eu și cea mai frumoasă moschee de până acum) este pentru noiembrie 372 de euro!

Pentru Nepal avem super preț. Zborul până în Kathmandu este 428 de euro în noiembrie.

Pentru Maldive, tot în noiembrie o să dai 355 de euro!

Să vă țineți bine la prețul pentru India – Goa! 389 de euro pentru martie, 344 de euro iunie și 253 în noiembrie. O bălăceală în Oceanul Indian, apoi vizitat partea sudică a Indiei (eu tare aș vrea să rătăcesc o vreme prin Kerala), nu sună rău!

Sunt o grămadă de alte destinații la prețuri promoționale! Intră pe site-ul lor și nu ezita să îți rezervi! Cred că e clar deja că eu în locul tău aș rezerva niște Sri Lanka, Iran sau India!

 

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

7 comments