• Menu
  • Menu

20 de ani de Cebu Pacific și o promoție pe măsură

Hey hey hey! Prmoție Cebu Pacific cu prețuri pornind de la 1 pesos (plus ceva taxe) cu perioada de zbor până în martie 2017!!!!1111 (unu unu unu)
Aseară citeam în revista lor că aniversează 20 de ani, au schimbat și uniformele pentru personalul de zbor, o companie faină care a crescut și tot crește. În afară de frigul din avion eu nu am avut probleme cu ei și nu știu cum, dar mi-au devenit și dragi. Poate pentru toate promoțiile pe care le anunță, poate pentru modul dezinvolt în care comunică!

Una peste alta au anunțat azi o promoție BESTIALĂ! Zboruri de la 1 pesos + taxă de rezervare online + taxă terminal – sau dacă luați într-un singur sens, încă o taxă.

Una peste alta prețuri excelente. Dacă ești curios să vezi ce am făcut noi trei săptămâni în Palawan, vezi aici. Dar Filipine are multe alte destinații care mai de care mai interesante!

M-am chinuit din răsputeri să fac și o simulare însă momentan au prea mulți useri pe site. Andrei însă, cel care m-a si avertizat cu noaptea în cap de promoție (eu sunt pe alt fus orar aici), spunea că pentru Dubai-Manila a reuști să facă o simulare și era cam 120 de dirhami. Adică tot cam pe acolo în lei.

promotie cebu pacific site picat_1280x750

Eu vă recomand să urmăriți azi site-ul lor și să încercați să faceți simulări. Știu că vă doriți mulți să ajungeți prin Filipine. Despre promoție poți să citești mai multe și aici.
Prețurile sunt excelente! Acum că nu o să fie 120 de lei, ci 400, 600, tot un preț grozav este. (atenție, nu zboară din București, puteți pleca din Dubai, sau ce alte destinații vă tentează și puteți ajunge ușor acolo)

Promoția este valabilă între 8 și 10 martie și pentru zboruri în perioada 1 iulie – 31 martie 2017. Deci dacă reușiți să accesați site-ul poate vă faceți chiar vacanța de iarnă prin destinații exotice.
Dacă aș fi în locul vostru aș încerca să fac poate chiar un tur de Asia cu ei! Au super multe destinații atât interne cât și internaționale!

O să revin și cu simulări când va începe să le meargă site-ul! Până una alta dacă prindeți un colț de site Cebu Pacific funcțional lăsați și voi comentarii pe Facebook, aici, oriunde vedeți articolul ăsta, să știm și noi toți restul că te bucuri de vacanță faină și exotică la prețuri bune!

Pro tip: (ah, din experiență, verifică și pe la companiile din țară datele și programul de zbor, chiar dacă nu cumperi biletele București-Dubai acum). Dar o să te ajute mult când le cumperi. Gen dacă există zbor în ziua în care pleci tu din Dubai, dacă e de pe același aeroport, cât timp ai între zboruri. Chestii de genul!

 

 

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 comment