• Menu
  • Menu

Se apropie eTravel Conference și ne poți vota! Mulțumim!

eTravel Conference se întâmplă anul acesta pe data de 26 octombrie și îmi pare rău că nu o să fiu chiar acolo, cu siguranță însă o să citesc articolele din timpul conferinței și de după.

În cadrul evenimentului are loc și o competiție pentru proiectele din turism. Cu mare fericire vă anunț că blogul a fost nominalizat la categoria Most Popular Travel Blogger, categorie la care puteți vota.

Programul evenimentului

Este împărțit în conferințe și workshop-uri. Se discută despre industria turismului din România, provocări și oportunități, despre lucruri pe care le pot face atât hotelurile, cât și agențiile de turism, studii de caz.

Găsiți programul complet cât și speakerii aici.

De ce să iei parte la eTravel Conference?

Cred că pe partea de turism și servicii în turism avem foarte multe de învățat ca țară! Așadar acest gen de evenimente sunt menite să aducă plus valoare fiecărui participant. Fie că este vorba de agenții de travel sau bloguri.

Aici ai ocazia să faci și acel foarte necesar networking!

Iar dacă ești interesat de eveniment, ai timp până miercuri, 19 martie, să profiți și de o reducere folosind codul SIMONAetravel. Tot ce trebuie să faci este să trimiți codul la adresa office@evensys.ro.

Secțiunea awards

Se premiază proiecte din industria turismului din România. Nominalizările au avut loc în perioada 5 septembrie – 4 octombrie 2016. Preselecția s-a încheiat pe data de 9 octombrie. Jurizarea se desfășoară până pe 20 octombrie!

Găsești toate detaliile, juriul și proiectele propuse -> aici.


Cum poți vota LipaLipa?

Most Popular Travel Blogger?!

Ăsta e momentul de laudă! Pe coclauri fiind am aflat că anul acesta blogul a fost propus și a trecut de partea de jurizare la categoria Most Popular Travel Blogger!

Sinceră să fiu premii de popularitate nu am câștigat niciodată. Cel puțin nu până acum! Dar dacă ai vrea să câștigăm acest premiu, poți vota. Spun să câștigăm pentru că această nominalizare este în mare parte și meritul vostru! Votarea se face aici.

Primul pas este să te înregistrezi cu adresa de mail, apoi vei putea vota prin intermediul link-ului primit din partea organizatorilor.

Best Instagram Account

Asta a fost o surpriză și mai mare pentru mine! Nominalizarea la categoria de Instagram. Aici nu poți vota, juriul alege și desemnează câștigătorii.

Sunt oricum mândră și foarte recunoscătoare să apar în aceste două liste! Anul 2015 a fost unul destul de bun pentru blog, dar 2016 îmi depășește cu mult așteptările! Mă bucur și din prisma faptului că astfel mă simt tot mai motivată să fac lucrurile mai frumos, mai bine.

Cu sau fără coroniță de premiant, vă mulțumesc tuturor pentru răbdare, sfaturi, comentarii, share-uri, pentru fiecare cuvânt frumos primit de la voi, pentru fiecare șut care m-a învățat să evoluez!

Travel and love, love to travel!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5 comments