• Menu
  • Menu

Ne vedem mâine la o discuție despre Travel Marketing

Ni se întâmplă destul de rar să ieșim din carapace la evenimente unde povestim despre noi, blog, vlog și viața noastră. Când o facem suntem și speriați, dar și entuziasmați în egală măsură.

Așadar fără să lungim prea mult invitațiile: mâine seară de la ora 18.30 ne vedem la Seara Young Profesionals: Travel Marketing cu destinația digital. Pentru a putea participa la eveniment trebuie doar sa completezi formularul de înscriere.

Alături de noi mai sunt trei alți invitați:

  • Claudia Tocilă – Head of Marketing Vola
  • Dragoş Anastasiu – President Grup Eurolines România
  • Sebastian Maraloiu – Growth Marketing Manager Questo

Despre eveniment

In fiecare lună venim în întâmpinarea publicului nostru cu subiecte din ce în ce mai atractive. Astfel, în Aprilie am decis să dezbatem în cadrul Serii YP cele mai noi strategii de marketing din turism cu ajutorul unor speakeri renumiţi la nivel local, dar şi internaţional. Vom afla ce înseamnă digitalizarea în turism, care este logistica din spatele campaniilor de marketing şi care sunt ingredientele utilizate în asocierea brandurile cu influncerii din acest domeniu.”, a declarat Iulia Niculae – Cuciurean, Președinte IAA Young Professionals România.

Travel marketing, destination digital

O să povestim puțin despre cum a crescut blogul și motivele pentru care credem că oamenii stau cu ochii pe aventurile noastre, apoi ne urmează pașii. Ce am făcut bine, dar și ce am făcut rău în acești ani de povestit aventuri și prezentat destinații online.

Deseori când privesc în urmă parcă nici mie nu îmi vine să cred cât am crescut, mai ales în ultimii ani. Eram o mână de oameni pe blog și vă știam pe toți cândva. Lucrurile s-au mai schimbat între timp, dar mă bucur mereu ca un copil atunci când cei care trec de mulți ani pe aici mai lasă comentarii.

Mâna aia de oameni care se îngrijora când dispăream în vreo depresie de pe blog, care observa schimbări, evoluție și mi-a taxat și greșeli. Pentru că așa faci în prieteniile adevărate.

Suntem recunoscători în fiecare zi digitalului pentru că ne-a permis să ne urmăm visul. Fără blog, youtube sau Instagram probabil azi eram încă la birou și locurile noastre de muncă destul de clasice, visând și aglomerând escapade în puține zile de concediu.

Nu mă mai lungesc, puteți să citiți despre evenimentul de mâine și în IqAds, vă las iar link spre eveniment pe Facebook și așteptăm să ne vedem, îmbrățișăm și să răspundem la întrebările voastre.

Spor la călătorit 😉

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.