• Menu
  • Menu

Ne vedem marți la Vitamina de Travel

Ce este Vitamina de Travel? O emisiune despre călătorii, realizată de alți doi călători, vecini de cartier cu noi. Anda și Ionuț dedică mare parte din timpul lor liber călătoriilor și povestesc despre asta pe Travelship.ro, blogul lor de călătorii.

Poate vă amintiți că le-am și luat un interviu înainte să plecăm să explorăm Americile. După ce am vizitat și noi o parte din destinații confirmăm că au avut o lună de miere de vis.

Vitamina de Travel

Ei bine, atunci când nu sunt la birou sa plecați prin aventuri, Anda și Ionuț sunt realizatorii unei emisiuni de călătorii. Marti, de la ora 19:00, ne vedem pe Bizi Live TV, evident live, iar tema principală a emisiunii este America Latină vs Asia de Sud-Est. Cu bune și rele.

Ne poți lăsa întrebări de acum, sau atunci live în timp ce povestim. Găsești aici evenimentul de pe Facebook cu detaliile.

America Latină vs Asia de Sud Est

Am observat că oricum foarte mulți oameni sunt curioși să afle fix asta. Asemănările și diferențele între aceste două culturi.

În mare parte o să vorbim despre avantaje și dezavantaje în aceste două colțuri de lume. Despre cum e să îți iei lumea în cap, despre siguranță și ce-i diferit la oameni. Emisiunea o să fie presărată și cu sfaturi, povești din călătoriile noastre și ale celor de la Travelship.

Ce ne-a plăcut și ce nu ne-a plăcut prin diferitele destinații prin care am poposit? Ce avem de învățat din felul de a fi al oamenilor de pe aceste două continente?

O să fie foarte interesant, cred eu. Păcat doar că avem la dispoziție o oră. Dar avem încredere că Anda și Ionuț vor scoate tot ce e mai bun de la noi. 😉

 

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comments