• Menu
  • Menu

Hai să facem poze împreună. Stream Your Dream 3

Știți deja: avem doi ani și jumătate de când principala noastră treabă este să călătorim și să documentăm aceste călătorii. Și cum poți oare cel mai bine să inspiri oamenii să meargă pe unde mergi și tu, chiar dacă uneori doar virtual, decât prin intermediul imaginilor? Fie ele foto sau video.

La acest capitol noi preferăm fotografiile care reflectă realitatea. Acele imagini care îți prezintă destinația așa cum este ea. Uneori văd cadre și realizez că nu am timp să le surprind, așadar încerc să absorb locul cu privirea și îmi spun – e ok, am făcut o poză mentală. Să știți că și astea contează. Uneori chiar mai mult decât presiunea unui cadru bun.

Cred că pentru toți pasionații de călătorii fotografiile și filmulețele de după sunt extrem de importante. Și am mai observat că mare parte din cei care iubesc să călătorească mai cochetează și cu asta. Cu fotografia. Nu prea ai cum să desparți aceste două pasiuni.

Stream Your Dream 3

Păi decât să vorbim despre asta virtual mai bine ne întâlnim față în față în cadrul unui workshop despre fotografie și social media. Nu? În prima parte a zilei povestim teoretic apoi plecăm la vânătoare de cadre.

Ne vedem alături de Promovez România, Dani Travel Journalși We must be trippin’ în parteneriat cu Fotograful Anului în România la ediția cu numărul trei a proiectului Stream Your Dream.

Te așteptăm pe 21 august 2018, de la ora 10.00, la Grădina Dorobanți. De acolo, vom porni spre Parcul Comana, pentru a-ți exersa skillurile alături de noii tăi mentori și pentru a face pozele care vor face parte din proiectul tău final. Ne vom întoarce la Grădina Dorobanți pentru un eveniment de seară, de la ora 19.00, unde fotografii invitați de FAR îți vor prezenta pe larg tips & tricks în fotografie.

Detalii aici

Cum te poți înscrie?

E destul de simplu. Urcă pe Instagram o poză din ultima vacanță, aventură, călătorie sau experiență memorabilă cu hashtagul #streamyourdream și tag spre @samsungromania.

În captionul fotografiei povestește cum ar putea Galaxy S9 să te ajute să faci fotografii mai bune de #travel. 😉 Eu aș spune în primul rând că te ajută pur și simplu pentru că surprinde atât de bine culorile. 

Uite câteva exemple recente făcute cu al meu Samsung Galaxy S9+.

Postările cu cele mai multe likeuri au ocazia să participe la workshop și să câștige un Samsung Galaxy S9. Te poți înscrie până pe 17 august, evenimentul are loc pe 21 august.

Premii Stream Your Dream 3

Am spus mai sus ceva de un Samsung Galaxy S9. În cadrul workshopului ai ocazia să creezi un proiect foto cu Galaxy S9/S9+, pe care ulterior îl vei încărca pe Instagram cu hashtag-ul #streamyourdream. Ulterior, proiectul va fi jurizat pentru șansa de a câștiga un Samsung Galaxy S9+.

La finalul workshop-ului poți alege să faci un review unui SSD de la Samsung, iar dacă jurații te consideră convingător, îl poți păstra. Cel mai bine e când toate pozele din călătorii sunt la un loc.

Uite iar link spre eveniment, acolo găsești toate detaliile și sperăm să ne vedem pe 21.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.