• Menu
  • Menu

Ajungi ieftin în Asia de Sud-Est prin Milano (ofertă) (Bangkok, Manila, Kuala Lumpur)

Așa cum bine sesiza cineva la articolul cu o ofertă anterioară, zborurile spre Bangkok și în general spre Asia de Sud Est, cu plecare din România, s-au cam scumpit!

Tot la acel articol eram întrebată de modalități mai ieftine de a ajunge acolo. Azi și răspund. Ajungi ieftin în Asia de Sud-Est prin Milano. Sau prin Istanbul (dacă nu îți e frică). Nu e așa scump, puteți să și rămâneți o seară și cu puțin noroc economisiți un minim de 100 de euro!

Ofertă Oman Air din Milano

Azi avem o ofertă Oman Air din Milano spre mai multe orașe din Asia de Sud-Est. Bangkok, Manila chiar, Singapore, Kuala Lumpur. Dacă spre Bangkok sau Kuala Lumpur poate nu merită să vă complicați, pentru Manila merită! În principiu un zbor decent București-Manila sare lejer de 5-600 de euro!

Bangkok

Eu am căutat spre Bangkok 1-18 octombrie 2017. Prețul este de 331 de euro!

Pentru a rezerva, pentru a căuta alte date mergeți aici.

Manila

Pentru Manila nu am stat (încă) să caut cel mai și cel mai mic preț. M-am uitat tot pentru Octombrie iar 376 de euro (chiar dacă din Milano) nu e rău!

Rezervați și vă jucați cu datele aici.

Comparație. M-am uitat la cei de la Fly-go, să văd ce prețuri sunt pentru perioada de mai sus pentru un zbor spre Manila. Diferența nu este enormă, depinde de voi dacă vreți să economisiți sau nu.


Milano

Pentru Milano o să tot fie oferte. Asta e clar, dar oricum am aruncat fugitiv un ochi să văd cam care sunt prețurile pentru perioada respectivă (Început de octombrie 2017). Simularea de mai jos a fost făcută pentru zborul și perioada selectată pentru Bangkok și m-am uitat mai mult să se lege zborurile de plecare!

Există acel zbor Ryanair la 16:20 cu aterizare pe Malpensa la 17:45. Aveți suficient timp pentru a prinde zborul de Bangkok de pe același aeroport!

Oricum, voi trebuie să vă hotărâți în ce perioade vreți să călătoriți, apoi să vă alegeți și zborurile în concordanță!

O să mă repet- aveți grijă că aveți suficient  timp între zboruri. Verificați aeroportul pe care aterizați și cel de pe care decolați! Să nu vă treziți că aveți doar două ore să alergați de pe unul pe celălalt!


Disclaimer! Eu nu câștig nimic atunci când anunț aceste oferte! Îmi place mie să stau să le caut și să învăț lucruri noi. Responsabilitatea de a căuta date care să se potrivească LA FIX rămâne la voi. Dacă nu aveți răbdare sau pricepere puteți merge la o agenție de turism care să vă ajute.

Ce livrez eu aici este UN PONT! 

Când și dacă mă voi apuca să fac afliliere (adică să și câștig ceva din promoțiile postate), voi acorda mai mult timp astfel încât zborurile să fie „la cheie”! Nu o fac acum pentru că nu vreau eu ci pentru că necesită mult mai mult timp investit!

Să fie pace! Travel & love, love to travel!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4 comments