• Menu
  • Menu

Promoție Fly Dubai Sri Lanka sub 400 de euro dus-întors

Fly Dubai a lansat promoția globală! În cadrul acestei promoții prețurile scad cu 50%! O să spuneți wooow, super! Singura problemă e că trebuie să stați mult și să aveți răbdare să căutați bilete!

Eu am ales să caut rapid opțiunile spre Sri Lanka. Una din destinațiile mele preferate din Asia! Ei bine, biletele dus-întors București-Colombo costă 376 de euro! Am căutat mult până să le găsesc!

Bine, Sri Lanka nu este singura destinație din promoție! Mai sunt pe listă și Dubai, Goa, Maldive și multe altele! În plus, fiind promoție globală, puteți alege zboruri cu plecare și din altă parte, nu doar București!

Detalii promoție Fly Dubai

Puteți cumpăra biletele pentru călătorii între 12 martie 2017 și 31 martie 2018! Rezervări până pe 12 martie. Detalii pe site.

Promoție Fly Dubai Sri Lanka

Laud și tot promovez această destinație de acum vreo doi ani de zile, de când am fost și noi! Găsești aici toate articolele. Și ne-au plăcut și plantațiile de ceai. Și templele și oceanul!

Eu am găsit bilete la preț bun în octombrie. Toată luna octombrie. Prima dată m-am apucat să caut prin noiembrie, nu am găsit nimic, dar și site-ul merge prost. O să verific și dacă găsim prețuri bune last minute. Poate fugiți spontan în martie aprilie!

Promoție Fly Dubai Maldive

Woaaa. A durat ceva, dar și pentru Maldive am găsit preț bun!

Mai caut bilete si fac update la articol! Până una alta, puteți anunța și voi ce mai găsiți!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comments

https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=G-EYVJ26KTP3