• Menu
  • Menu

Promoție Lufthansa – București Maroc (Marrakech) 210 euro dus-întors

Când am primit newsletterul de promoție Lufthansa nu m-am entuziasmat prea mult în primă fază. Prețuri bunicele pentru Africa, dar parcă nu sărea nimic în ochi! Până când am văzut Marocul la 210 euro! Pe lângă Portugalia noi visăm să luăm și Marocul lipa-lipa la picior. Nu v-aș trimite dacă nu am merge și noi!

Și iată, ai ocazia să ajungi acolo ieftin cu această promoție Lufthansa. Cel mai des zborurile ieftine sunt spre Casablanca. Iar în afară de filmul cu același nume, chiar nu prea ai nimic de făcut acolo!

Ce să faci în Maroc?

Eu am găsit prețuri bune pentru luna noiembrie. Și pentru că e posibil Marocul să nu fie pe placul tuturor, o săptămână de control poate să fie suficient. Bine, eu aș sta cu lunile în Maroc și neapărat vreau să ajung și în orașul albastru din Maroc: Chefchaouen. Uite ce frumos arată!

sursă foto (intră să vezi și restul pozelor)

Am și făcut un mini traseu pentru tine.

Promoție Lufthansa spre Marrakech

Uite perioada în care am găsit eu bilete ieftine, poți rezerva și să te joci cu datele pentru această promoție Lufthansa pe site-ul lor!

Carmina Nițescu și Călin Stan au fost în Maroc și chiar vorbeam acum câteva zile despre experiența lor acolo! Vrem și noi!

Iar poza din cover este făcută de Călin și a cam făcut înconjurul internetului, fiind folosită dacă nu mă înșel și pe coperta unei reviste!

Spor la călătorii! Sper aritcolele și pozele de la Carmina și Călin să te inspire să vizitezi Marocul, iar această promoție Lufthansa să îți dea și inboldul! Prețul mi se pare foarte bun!

Ce alte destinații mai ai tu pe listă?

Promoție Lufthansa

Ca idee, uite ce alte prețuri și destinații mai sunt la această promoție Lufthansa!

Travel & love, love to travel!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

9 comments