• Menu
  • Menu

Ofertă spre Insulele Azore la jumătate de preț. Sub 200 de euro dus-întors

Mi-a atras atenția o ofertă din Bruxelles spre Azore cu 120 de euro dus-întors. Cum prețul pentru FIX perioada selectată de mine este 471 de euro din București, cred că e o ocazie bună de care să profitați! De ce? Pentru că în Azore e mișto, prețurile sunt destul de mici.

Zborul București-Bruxelles mai costă vreo 70 de euro dus-întors. Vorbim de perioada selectată din luna iunie, cu Ryaniar. Hai! Spre Azore sub 200 de euro!

De ce să merg în insulele Azore?

Dacă nu ești sigur de ce să mergi în insulele Azore, uite aici un ghid de călătorie de la Radu. Sau poți să citești articolele scrise de Indie Traveller. Pe băiatul ăsta întâmplarea a făcut să îl cunosc acum mulți ani prin Vietnam, încă mai ținem legătura și chiar îmi place și cum scrie, ce scrie și mai ales ce recomandă!

De obicei eu postez oferte de care aș profita și eu! De aici și recomandarea asta pentru Azore! Creditul foto pentru poza din cover tot către Indie Traveller merge, merită să îl urmăriți!

Cât costă de obicei să ajungi în Insulele Azore?

Posibil să mă înșel, dar zboruri cu TAP sub 400-450 de euro eu nu prea am văzut. Acum am căutat pentru luna iunie, 16-23 iunie mai exact. Prețul este 471 de euro dus-întors.

Bun, acum că am stabilit cât ar costa o vacanță aici în luna iunie, hai s vezi cum poți face combinații care să te ducă în Azore cu 120 de euro din Bruxelles, respectiv sub 200 de euro din București! Dar poate din Timișoara, Cluj etc prețurile sunt mai mici.

Sau poate mai scad puțin prețutile pe Brux, că oricum îmi par cam mari!

Ofertă spre Insulele Azore

Normal că mi-au făcut ochii elicopter când am văzut 120 de euro din Bruxelles. Puteți selecta mai multe date și perioade de timp. Inclusiv 12-16 iunie. Depinde ce planuri vreți să vă faceți! Oricum, puteți intra aici pentru a vă juca cu datele și perioadele.

Din București spre Bruxelles vă costă pe la 70 de euro după cum spuneam. Grijă și atenție mare să nimeriți bine legăturile în funcție de datele de călătorie pe care le alegeți!

Oare ai vreun pont pentru a ajunge mai ieftin / rapid în zona asta? Alte combinații eu nu prea am găsit. În principiu trebuie să ajungi prin Portugalia și apoi spre insulele Azore!

Travel & love, love to travel!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=G-EYVJ26KTP3