• Menu
  • Menu

Promoție Cebu Pacific Dubai-Manila și return 60 de euro!

Este chiar acea promoție Cebu Pacific cu care am plecat noi în lume! Atunci am dat fiecare 70 de dolari dus-întors și între timp am hotărât să nu mai luăm zborul de întoarcere! Interesant că le povesteam chiar azi de dimineață unor oameni despre ofertele Cebu!

Și acum avem una, chiar FOARTE BUNĂ! Dacă și tu visezi să ajungi în Filipine profită de ea și nu uita să îi dai și un share!

Apoi din București spre Dubai (sau de oriunde ești tu) ajugi destul de repede și ușor. Și peste 300 de euro dacă dai pe biletul București-Dubai, tot merită, pentru că să ajungi până în Filipine nu e chiar cel mai ieftin!

Detaliile promoției

Ah ce fericită sunt că au scos iar cei de la Cebu aceste prețuri bune! De asemenea, tot azi poți cumpăra și alte zboruri, nu doar până în Manila, ci și cele interne pentru că au promoții și pentru ele!

Noi am fost în Palawan de nenumărate ori, însă Filipine are o grămadă de insule bestiale! Următoarea pe care cred că aș vrea să ajung, în afară de Batanes care e destul de departe și izolată, este Cebu!

Uite și oferta, poți să te mai joci cu detale, în principiu pentru Palawan sezonul începe prin noiembrie! Mai nou e sezon mereu pentru că a fost desemnată doi ani la rând cea mai tare insulă din lume!

229 de AED înseamnă 59 de euro dus-întors! Puteți rezerva și să vă jucați cu datele aici.

Despre zborul cu Cebu am scris aici.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comments