• Menu
  • Menu

Vlog de călătorie din Madrid. Hai să dansezi cu noi pe străduțele orașului!

Nu știu ce faceți voi vineri la ora asta, dar sper să vă opriți câteva minute pentru a intra cu noi în atmosfera veselă și relaxată a Madridului! Dacă îți place nu uita să îi dai și un share!

Alex a fost harnic și inspirat și a montat deja filmulețul zilelor noastre în Madrid. Mai urmează Toledo, dar și articole despre capilata Spaniei! Toate însoțite de foarte multe poze!

Pe melodia din video am stat noi și am visat în parc la apus la templul Debod! Și cred că se potrivește perdect cu tot city break-ul nostru din Madrid!

Cum e în City Break?

Având în vedere că noi suntem învățați cu un ritm mult mai lent, a fost destul de obositor! Am mers foarte foarte mult pe jos. Ni s-a părut că totul s-a desfășurat foarte rapid. Dar tocmai pentru că a fost atât de frumos, o să vedeți și în acest vlog de călătorie din Madrid, chiar mă bate gândul să trăim o vreme și în Spania!

Poate mergem în Malaga să îi vizităm pe Vali și Andreea. Găsiți povestea lor aici, acum sunt în Malaga!

De Madrid noi auzisem și de bine și de rău, am avut și acel mic eveniment nefericit la începutul escapadei noastre aici, dar per total am avut parte de o experiență foarte foarte plăcută. Relaxare și multe zâmbete, chicoteli. Și am mers pe jos până am făcut cele mai mari bășici din viața mea!

Așteptăm să ne spui cum îți place acest vlog de călătorie din Madrid!

Travel & love, love to travel!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

3 comments