• Menu
  • Menu

Vlog de călătorie din Cheile Nerei

Vlog de călătorie din Cheile Nerei!

Până m-am apucat eu să scriu articole de 1,000 de cuvinte și să editez la poze, Alex a montat filmulețul uneia dintre zile în Cheile Nerei! Și adevărul este că uneori un filmuleț spune mai multe decât vă pot eu descrie creativ.

Pentru că vă puneți căștile, îi dați play și aproape că sunteți cu noi acolo. Hai!

Avem totuși multe de povestit și în scris despre Cheile Nerei, zonă eco turistică superbă în România. Despre Parcul Cheile Nerei, cum și de ce e regiune protejată și mai ales ce înseamnă asta!

Satele din România

Și din Laos ne întrebam des ce naiba căutăm la capăt de lume? Că și în România aleargă porcul liber pe uliță. Vaca se întoarce singură de la păscut iar găina face ouă cel puțin la fel de bune!

Iată că, după ce am rătăcit atât prin lume, ne-am întors să descoperim și lumea de aproape de noi! Iar lumea satului românesc și peisajele din jurul ei merită descoperite!


Citește și Ghid de călătorie Cheile Nerei.


Vlog de călătorie din Cheile Nerei

Se vede că ne-a plăcut! În video este unul dintre traseele din zona Cheile Nerei. Mai exact traseul ce duce din Sasca Montană spre Tunele. Apoi am mers spre Lacul Ochiul Beiului și continuat până la cascada Beușnița.

Sperăm să îți placă și mai ales sperăm data viitoare să iei în considerare o escapadă aici. Mai ales dacă vrei să pleci cu familia, să faceți și niște drumeții. Mi se pare o zonă perfectă pentru asta. Iar picnicul din poieniță a fost de neprețuit! Mai bun și mai frumos decât mese la oricâte stele! Cârnați, ceapă, roșii și brânză de la țărani! Yuuuum!


Important de precizat: această iniţiativă s-a derulat în cadrul proiectului „Sălbăticia din Carpaţi, bogăţie pentru oameni” cofinanţat de Elveția prin Programul de Cooperare Elveția-România.

Proiectul este implementat de WWF Romania, impreuna cu partenerii Asociatia de Ecoturism din RomaniaFundatia ProPark pentru Arii Protejate, Asociatia EcoTur Sibiu si WWF Elvetia.

Se lucrează de mult la acest proiect și sunt fericită să descopăr că se dorește o dezvoltare temeinică și durabilă a acestor zone!

Pe o scară de la 1 la 10, cât te-am convins cu acest video să iei în considerare zona?

Travel & love, love to travel!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

11 comments

https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=G-EYVJ26KTP3